Originally posted by terror3009
loganel
Collapse
X
-
Last edited by crististreulea; 29 September 2007, 13:39."cromul este placerea mea"
"cui nu-i place , valea"
-
Originally posted by sonykelalooo colega citeste cu atentie el singur a zis ca a lovit un om
Originally posted by armand24ma bucur ca n-am patit nimic grav si nici n-am ranit pe nimeni
Comment
-
Hai dom'ne ca a lovit o masina. Va zic sigur asta, a zis "saracul om pe care l-am lovit", adica caruia i-a lovit masina. Nu se stramba atata capota daca lovea un om.
Comment
-
ma oameni buni, n-am lovit oameni .. am lovit un ford si ma bucuram ca nu a patit nimeni nimic. cei din masina nu aveau centuri si soferu era beat, iar io am ramas fara carnet din buna purtare ca ala nu s-a prezentat la politie, nu a vrut sa-mi zica nr de telefon nu mi-a dat nici numele, l-am lovit a zis ca la 22:30 ne vedem la sectia 12 si am stat acolo pana la 3 sa-l astept apoi am declarat incidentu mi-am recunoscut vina si am ramas pieton
nu am lovit oameni si nimeni nu a patit nimicLast edited by crististreulea; 29 September 2007, 13:41.
Comment
-
a scuze atunci....
mama ei de limba romana ca are ``enspemii`` de sub intelesuri...Last edited by crististreulea; 29 September 2007, 13:42.
sigpic
Comment
-
Originally posted by SUPERCARsi care ar fi preturile pentru montaj?
200 lei montaj arcuri plus amortizoare... asta e un pret maxim
pentru arcuri au luat 100 lei
Comment
-
de pe 26 sapt 2 luni si tre sa dau examen
preturile de la arcuri si amortizoare care sunt aici pe site mai sunt valabile ?Last edited by crististreulea; 29 September 2007, 13:42.
Comment
Comment