Sv 08 xly

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ceasurile, eleroul si muzica sunt crima.Maina e super, bafta!!
    Tinc fest !!

Comment

intr-adevar ai o masina frumoasa.......cat te-a costat subwooferul?
      Alpine 9853r-> Audison->dls ms6a->full active
      -> Alpine v12 mrd-m605->jbl pb1220
      Silent Coat.

Comment

salut, chiar e crima masina!
        Te-am auzit cam inainte de Craciun la Iulius Mall, ai trecut pe langa mine.... super se aude, si kit xenon e fain!
        My Ride - Prestige 1.6 16v

Comment

subwooferul ma juns undeva la 400 roni difuzorul a fost cumparat iar incinta i-am facuto eu

Comment

ce-ti pasa tie , ai prestige..i-ai tras niste arcuri si gata masina :P oricum foarte tare masinuta..si motorul si culoarea..de restul nu mai zic...pleoapele de ce par asa mari? si de unde ai stickerele cu f1 team? ca vreau si eu neaparat...cred ca ar da bine pe a mea ca e alba...si un pret daca se poate..in rest, tine-o tot asa, esti clar pe drumul cel bun
            sigpic

Comment

stickerele cu logan f1 team le-am facut la o firma din suceava care se ocupa cu reclame publicitare de pe masinile de firme si panouri mau ajuns in jur de 100 roni cu montaj iar pleoapele sunt pt farurile cu Angel Eyes de asta is asa mari si costa in jur la 50 roni

stickerele cu logan f1 team sunt facute de o firma din suceava care se ocupa cu reclame publicitare de pe masini si panouri mau ajuns 100 roni cu montaj iar pleoapele sunt asa de mari deoarece sunt pt farurile angel eyes si au costat 50 roni
              Last edited by tedyystaff; 27 January 2010, 14:34. Reason: Automerged Doublepost

Comment

frumoasa masina, tu ai folie pe geamuri ?, si daca ai cam cat te-a dus? si daca sunt omologate?
                sigpicMY RIDE http://www.loganclub.ro/forum/db_05_ucn-t19244p6.html

Galagieee- http://www.youtube.com/watch?v=F5xx5sWrXk0

Comment

mersi..avem si noi prin constanta unii care fac d astea...cred ca o sa dau un google poate gasesc poza cu ele si ma duc la baieti asa mai acopar si mici imperfectiuni...sper k nu te superi daca ma inspir de la tine
                  sigpic

Comment

da am folie ma ajuns 450 roni este omologata doar luneta si geamurile laterale spate iar pe fata nu este omologata de asta am pus mai deschis

Comment

aha, ok, multumesc, bafta in continuare cu golanasul
                      sigpicMY RIDE http://www.loganclub.ro/forum/db_05_ucn-t19244p6.html

Galagieee- http://www.youtube.com/watch?v=F5xx5sWrXk0

Comment

faina masinuta ai grija de ea
                        vopsitorie preturi bune

Comment

FRumoasa masina,ai lasat-o bine jos,super bv...

Comment

buna seara am revenit cu noi poze si cu o modificare la bara din spate astept pareri si imi cer scuze ca masina nu este curata
                            Attached Files

Comment

frumossss..
                              sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

Super frumos.Asteptam sa vedem ce se intampla si cu bara din fata.Numai bine.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google