Si eu ce mi-am permis pe moment...stiu ce mai trebuie...urmeaza tobele si jentile
Loganu Meu B-22-rgi
Collapse
X
-
foarte misto masina...sa o stapanesti sanatos! bine ai venit printre noi!!!
-
stiu faza cu stickerele,adev e ca imi e putin cam lene sa stau se la usuc dar maine o sa le dau jos... nu am ce face momentan pt jenti (e criza financiara :P ) eu in viitor ma gandesc la tobe cu 2 iesiri stiu ca jentile sunt pe primu loc dar mai mult imi place sunetul ...autocolantul este de la accesorii auto (scz daca fac reclama) si m-a costat 4.800.000...mc mult
Comment
-
ce de bani!da dragonii aia jos!cu niste jante cu buza si niste arcuri eibach si cu o toba tip subaru ar fi ceva special!sper sa iei in seama si sfaturile noastre si sa revii pe drumu cel bun!bafta!"CAND VIATA E PREA GREA....LAS-O JOS!"un batran logan de 1.4!:drunk
Comment
-
Originally posted by grecu george View Postarata super pune si tu poze cu toata masina sa se bucure tot romanu
odorog mc mult de sfaturi...o sa va ascult mai ales ca si eu imi dau seama cum arata alea...da imi tre putin timp si chef sa le dau jos...alea pe capota mi le-au dat baietii jos cand am pus autocolantu...creca maine le fac o vizita
Comment
-
Faina masina,sa o stapanesti sanatos,imi place cum da kitul pe ea,dar nu imi plac stikerele cu dragoni deloc,acum totul depinde numai de gusturi...mai lipsesc arcurile,jentile si anumite detalii...dar cu timpul le rezolvi pe toate si cu bani bineinteles1 point 6 litre 8 vsigpic
Comment
Comment