Masina va primi in primavara cauciucuri noi cu una din dimensiunile 195/65 r15 sau 205/65 r15 ...care sunt plus-urile si minusurile fiecarei dimensiuni si ce cauciucuri imi recomandati (marca) ? ...
Ag-68-rms-> mcv
Collapse
X
-
la 60.000 se schimba distributia la dieselul de 70?nu la 90.000?ca parca in carnet asa scrie ca la 90.000.sa-mi spui si mie te rog cat te-a costat revizia.mersi mult
Comment
-
@Silviu_MM pai la DCi in carte scrie la 60.000 km ... m-au costat decat piesele la distributie (350 roni)+ ulei si filtre care le`am avut (nu mai stiu pretul) .... manopera 0 lei ca mi-a schimbat-o un inginer de la dacia (o ruda) care se pricepe ...
In weekendul acesta voi da capacele jos de pe jante si le voi da o mana de vopsea neagra (arata mai frumos asa) ...
In Primavara sa speram va o sa primeasca folie si autocolant pe stalpii spate.Last edited by NPoWer; 14 January 2010, 14:48.
Comment
-
@MihaitzaMCV,katalin_89 multumesc de urari si voi sa va bucurati de masinile voastre
@san nu am mers cu biciceltele pe vreme ploioasa si nici nu vreau sa incerc. Nu se vor murdari f mult deoarece bicicletele stau in spate, deci mai mult se uda ...
Comment
Comment