proud: In sfarsit mi-a venit si mie MCV-ul...
Am dat comanda pe 7.09.2007 si trebuia sa vina pe 7.12.2007 dar a venit luni pe 12.11.2007 si l-am ridicat pe 14.11.2007.
E un Laureat 1.6 16v cu air-baguri laterale , geamuri electrice spate , spatiu depozitare plafon , 7 locuri culoare Gri Platine.
Ce sa zic despre ea sunt super multumit mi-a fost frica cand m-am urcat in prima zi in ea sa nu o lovesca , imi era frica ca nu ma descurc cu vitezele cu directia si acceleratia prea sensibila dar dupa primi 20metri deja butonam computeru de bord si in prima zi am facut cam 140km.Cand am iesit de la dealer avea un consum de 28% apoi a scazut la 10 acum am ajuns la 8in oras 7in exterior , in trafic greu in oras sta cam pe la 9.5 dar mers usor schimbat pe la2800 daca accelerez mai rapid am consum cam 10.3.
Ca minusuri masina are cateva:
1. in interior miroase a gaze cand se incinge dar cica ar fi normal
2. scaunele sunt cam leagane nu doar al meu(eu sunt mai solid) si cel al pasagerului
3. bancheta spate cam inalta si cam atat...
4. cd playerul se blocheaza uneori nu scoate cd-ul si face multe figuri
Oricum m-am indragostit de ea sunt mandru cu ea
Acum am cam 550Km
Am si cateva intrebari dar sa nu radeti unele sunt mai stupide:
1. Am capatat o mica zgarietura pe fata interioara a usi.Cum scap de ea???
2. Uneori cand fac prostia sa merg mai subturat sa zicem ca-s in a2a franez pana aproape de punctu de oprire si dau sa debreiez ca sa plec motoru dardaie(cum e si normal ca-i subturat) si se aprinde becul de la betrie ptr o fractiune de secunda
3. Azi am observat ca scoate un fum alb cand dadeam cu spatele se vedea. E normal , consider ca e normal ca orice masina sa scoata fum putin...
4. Ce solutii de curatat fetele la usi si tapiteria imi recomandati?
Daca mai am ceva de zis sau intrebat revin...
Acum sa pun poze Mai sunt poze si la Intalniri constanta
Sper ca nu am pus prea multe poze
Am dat comanda pe 7.09.2007 si trebuia sa vina pe 7.12.2007 dar a venit luni pe 12.11.2007 si l-am ridicat pe 14.11.2007.
E un Laureat 1.6 16v cu air-baguri laterale , geamuri electrice spate , spatiu depozitare plafon , 7 locuri culoare Gri Platine.
Ce sa zic despre ea sunt super multumit mi-a fost frica cand m-am urcat in prima zi in ea sa nu o lovesca , imi era frica ca nu ma descurc cu vitezele cu directia si acceleratia prea sensibila dar dupa primi 20metri deja butonam computeru de bord si in prima zi am facut cam 140km.Cand am iesit de la dealer avea un consum de 28% apoi a scazut la 10 acum am ajuns la 8in oras 7in exterior , in trafic greu in oras sta cam pe la 9.5 dar mers usor schimbat pe la2800 daca accelerez mai rapid am consum cam 10.3.
Ca minusuri masina are cateva:
1. in interior miroase a gaze cand se incinge dar cica ar fi normal
2. scaunele sunt cam leagane nu doar al meu(eu sunt mai solid) si cel al pasagerului
3. bancheta spate cam inalta si cam atat...
4. cd playerul se blocheaza uneori nu scoate cd-ul si face multe figuri
Oricum m-am indragostit de ea sunt mandru cu ea
Acum am cam 550Km
Am si cateva intrebari dar sa nu radeti unele sunt mai stupide:
1. Am capatat o mica zgarietura pe fata interioara a usi.Cum scap de ea???
2. Uneori cand fac prostia sa merg mai subturat sa zicem ca-s in a2a franez pana aproape de punctu de oprire si dau sa debreiez ca sa plec motoru dardaie(cum e si normal ca-i subturat) si se aprinde becul de la betrie ptr o fractiune de secunda
3. Azi am observat ca scoate un fum alb cand dadeam cu spatele se vedea. E normal , consider ca e normal ca orice masina sa scoata fum putin...
4. Ce solutii de curatat fetele la usi si tapiteria imi recomandati?
Daca mai am ceva de zis sau intrebat revin...
Acum sa pun poze Mai sunt poze si la Intalniri constanta
Sper ca nu am pus prea multe poze
Comment