Ma refer cu tenta sportiva, orice jante sunt mai "sport" decat cele de tabla, acum nu stiu cat cantareste o janta de Prestige fata de una de tabla, dar ca design Loganul ar arata foarte bine cu jante de Prestige albe fara capacele cu prezoanele rosii asa + un set de distantiere. O dam in offtopic rau pe topicul omului si nu-i frumos, jante nene, mare chestie, roti sa fie, gata).
The Silver Bullet(MeCeVe-ul lui SoNyKeL)
Collapse
X
-
-
Am vazut pe net acum cateva zile un logan de raliu care avea jante de fabrica spitate fara capacele. Imi pare rau ca n-am salvat poza si nici nu mai stiu pe ce site am vazut loganu dar cum o gasesc pun poza. Numai bineFacebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
Asta stiam deluxe. Andy zicea ca pt loganul de raliu sunt alte jante mai usoare dar eu am vazut si jante de fabrica spitate. Da scuze am scris si capacele) na doar era vb si de capaceleFacebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
am ajuns si la 60 de mii , mai exact acum am 60.400Km. si cum trebuie , ptr ca-mi respect masinuta , din punct de vedere mecanic... cosmetic nu prea
I-am facut revizia de 60 de mii la Star Service , interventia a durat aproape 10 ore , timp in care s-au facut mai multe operatiuni decat cele necesare unei revizii normale.
Per total:2.106 Ron
Dacia Oil Premium - 5Litri x 33.17 = 165.85Ron
Element Filtrant - 1buc x 50.65= 50.65Ron
Filtru Ulei - 1buc x 30.44Ron = 30.44Ron
Bujie Aprindere - 4buc x 21.20 = 84.80Ron
Colectie Distributie - 1buc x 588.09 = 588.09Ron
Dacia OilPLUS Extra - 3Litri x 32.65Ron = 97.95Ron
Pompa Apa Echipata - 1buc x 427.65Ron = 427.65Ron
Garnitura Rotunda - 1buc x 9.46Ron = 9.46Ron
Buson Etanseitate - 1buc x 52.40Ron = 52.40Ron
Buson Etansare - 1buc x 33.11Ron = 33.11Ron
Loctite 518 - 0.1buc x 222.80Ron = 22.28Ron
Kit Curea Accesorii 1buc x 484.16Ron = 484.16Ron
Lichid Racire Tip D 2Litri x 26.92Ron = 53.84Ron
Apa Distilata 3Litri x 1.88 Ron = 5.64Ron
Pe langa verificare si desprafuire frane fata , spate , reglaj frana mana, geometrie roti , test amortizoare si frane , test clip , verificare si alimentare instalatie Ac am schimbat uleiul din cutie si pompa de apa + antigel.Last edited by SoNyKeL; 7 July 2010, 19:26.
sigpic
Comment
-
da a continut si galetul intinzator , am uitat sa mentionez ca preturile ``contin`` si manopera.
per total oricum ai calcula si te-ai scarpina iesi mai ieftin ca la constanta. la bucuresti or fi alte preturi.
Dacia-Oil e tot elf e tot de Total Lubrificants imbulteliat... si da-l naibii ori cat de prost ar fi , la astea noi , ph2 , duster intervalele de revizie sunt muult mai mari ca la mine asa ca nu cred ca e un ulei prost. are aceleasi inidici si aceleasi standarde ca Elf Evolution ce bagam inainte.
sigpic
Comment
Comment