The Silver Bullet(MeCeVe-ul lui SoNyKeL)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Arata bine a doua poza, treci la treaba . Pacat ca nu s-a scos pt mcv triple cu leduri clare sau fumurii ca ar dadea si mai bine.
    Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

• Jeep si alta nu
      sigpic

Comment

• Nu iti mai ia mosul DUSTER .... ai incalcat regula numarul 3, ai strigat dupa piti cu cainele azi pe strada .....
        Intalniri Logan Club Constanta:
        In Fiecare duminica la ora 18 la OMV-varianta vis-a-vis de DONA Seat
        Ptr detalii : 0723.955.045

Comment

• eee, la revedere duster, la baietii obraznici mosul ia doar nuiele si bate de baseball, depinde cat de obraznici sunt
          sigpic

Comment

• iamagi dar de asta ce parere ai ? :>:>:> e mai low ca a ta )))
            Attached Files
            " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• Dece plc (a calului) ai face o masina low rider in varf de munte pe off-road???
              PS - pune-i si un eleron
              Attached Files
              Last edited by andy_x3m; 15 November 2010, 20:00.
              sigpic

Comment

• aia e tare..... nu e logic... daca e asa low nu poate sa ajunga acolo sus ....
                Farurile imi plac :P
                Intalniri Logan Club Constanta:
                In Fiecare duminica la ora 18 la OMV-varianta vis-a-vis de DONA Seat
                Ptr detalii : 0723.955.045

Comment

• pai daca alta poza nu e clara, ce sa fac? )))
                  " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• andy a castigat locu unu , suntem prieteni de atata timp si imi stie gusturile.
                    LOW clar NU.
                    farurile fumurii , poate
                    pleoape nu

marfa super marfa VT-ul lui andy

sigpic

Comment

• Deci, ar vrea asta micu' sa fie low ca mine

Sony, daca o faci ca in VT-ul lui Andy, te inchiriez cu ora ) 16volti chestii, ma scoti tu la iarna din zapezuri
                      sigpic

Comment

• iamagi pai tu la cat de low esti nu poti intra la mine in curte , deci ce fac? parchez la colt de strada sub stalp la lumina?

sigpic

Comment

• Du-ti bre d-aici!

Cum ma sa nu intru la tine in curte? Nu erai la Eforie cand am venit prima oara cu barele de la Pilot? La milimetru a urcat peste bordura aia... da' a urcat!

SI oricum, pe tine te cunoaste lumea acolo ca mergi incet, de ce sa-ti faca tie rau? ))
                          sigpic

Comment

• ideea era ca a zis iamagi ce jeep e si am vrut sa fie low, e doar un vt nu ti-am zis ca sa il faci asa sau sa fi zis tu ca va fi low. ma rog, scuze daca v-a deranjat

Comment

• Nu ai deranjat pe nimeni.. asa e SoNyKeL... mai deranjat (pentru asta sa vezi ce camera imi da la Tulcea )
                              sigpic

Comment

• marfa mcv ...imi place culoarea ....
                                sigpicFGA-ul meu ... http://www.loganclub.ro/forum/tr_93_...9.html?t=25709

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google