intai de toate scuzati calitatea pozelor
m-am intors cu poze cu mcv-ul meu
in cele aproape 3luni de cand il am si aprope 4000km am facut urmatoarele modificari si adaugiri de accesori...
Aspect:
inele aeratoare prestige
clapete usa prestige
maciulie prestige
Utilitate:
aparatori noroi
protectii aripi
autocloanti praguri pe spate
detector de radar
si anti-slip mat pe bord
inca2 scrumiere in spate ptr locurile 6&7
Electrica:
module deschidere impuls geamuri
plafoniera fata cu 12leduri in partea mare si 4leduri in lampa de citire
plafoniera spate 20de leduri...
Urmeaza: jenti+anvelope , alarma , folii geamuri , stalpi negri , parasolar negru , vopsire clapte exterioare usi , oglinzi , xenoane , schimbat lumini in bord si prin alte locuri secrete si adaugiri de luminite , senzori de parcare si cam atat poate si un kit adventure...
va place? sincer eu consider ca sunt mici modificari de bun gust care o fac putin mai speciala desi cu bani care i-am bagat pana acum umpleam masina de zorzoane bari si praguri din obor...
m-am intors cu poze cu mcv-ul meu
in cele aproape 3luni de cand il am si aprope 4000km am facut urmatoarele modificari si adaugiri de accesori...
Aspect:
inele aeratoare prestige
clapete usa prestige
maciulie prestige
Utilitate:
aparatori noroi
protectii aripi
autocloanti praguri pe spate
detector de radar
si anti-slip mat pe bord
inca2 scrumiere in spate ptr locurile 6&7
Electrica:
module deschidere impuls geamuri
plafoniera fata cu 12leduri in partea mare si 4leduri in lampa de citire
plafoniera spate 20de leduri...
Urmeaza: jenti+anvelope , alarma , folii geamuri , stalpi negri , parasolar negru , vopsire clapte exterioare usi , oglinzi , xenoane , schimbat lumini in bord si prin alte locuri secrete si adaugiri de luminite , senzori de parcare si cam atat poate si un kit adventure...
va place? sincer eu consider ca sunt mici modificari de bun gust care o fac putin mai speciala desi cu bani care i-am bagat pana acum umpleam masina de zorzoane bari si praguri din obor...
Comment