@Andr33y4Kry - da .. pate cativa ani sa ma apropii cu interiorul .. cu muzica .. o sa pun si un motor mai mare pe ea .. si atunci chiar o sa fie un "Old School" veritabil
@Christnacht - cat timp zici de bine nu ma intereseaza in ce limba sau dialect zici
PH-87-MCV Rullz !! ( Castigator Campionat Best MCV editia 2012 )
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Aiiiiiii sa ma chis in freza ce chisto o sa arate! Bravo man! Loganuri din ce in ce mai frumoase! Tot respectul
p.s. Sa-mi scuzati vocabularul, o mai iau pe aratura uneori )
Leave a comment:
-
Mi-am facut planul ptr viitor in legatura cu MCV`ul .. nu o sa-l vand niciodata .. si in plus o sa-l las copiilor mei .. sa ajunga o masina Old School ..
Leave a comment:
-
N-o sa te opresti niciodata
Multi au zis ca se lasa si tot au bagat in masini
Leave a comment:
-
O sa vezi Mishule ca o sa fie totul perfect dupa ce o termin cu vopsitul .. rabdare si tutun .. cine fumeaza ..
Oricum .. pasiunea imi spune ca nu o sa ma opresc aici .. o sa mai urmeze ..Last edited by MihaitzaMCV; 15 March 2012, 17:36.
Leave a comment:
-
Ce lucrare de amploare,nu gluma.
Singuru lucru care nu`mi place e bara fata, arata ciudat cu golu ala intre alea. In rest e nebunie.
Leave a comment:
-
Saptamana viitoare .. sper sa fie si vreme frumoasa sa trag niste poze ..
Leave a comment:
-
Multumesc .. eu sunt multumit de felul in care arata masina si sper ca dupa finisari sa placa tuturor .. sau aproape tuturor ..
Leave a comment:
-
imi place spoilerul fata si ideea cu proiectoarele fara rama aceea,dar daca buzele de pe margini erau in prelungirea grilei de jos....era spectacol
oricum sa muncit si imi place cum a iesit si important e sa iti placa tie cum a iesit
FELICITARILE MELE
Leave a comment:
-
Nu mai modific nimic .. asa ramane .. mie imi place cum e !Last edited by MihaitzaMCV; 15 March 2012, 16:50.
Leave a comment:
-
de ce nu amani vopsirea barei din fata? pana faci si partea de jos
Leave a comment:
-
Mersi .. m-ar ajuta mult .. iar in legatura cu masina .. daca nu reusesc sa modific bara fata o sa fie un c*c*t .. de multe milioane
Leave a comment:
-
oricum arata intr un mare fel,parca la valeni erau unii o sa ma interesez daca mai fac baietii asa ceva si ti las un nr de tel
Leave a comment:
Leave a comment: