If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Mihaitza oricum MCV-ul ramane cel mai tare pe Romania! Bafta la "next level" si abea astept sa vad ce minunetie a iesit.
Ps. Scuza-ma ca nu ajung pe la intruniri dar pt mine e prea tarziu ora aia Duminica.... De obicei la ora ai sunt pe undeva si alcohool....
Mersi nenea .. dupa gusturile lui nevasta-mea al tau e cel mai frumos al doilea MCV .. dupa al meu .. mult timp ma uitam prin oras sa vad MCV`ul ala alb .. iar in legatura cu intalnirile o sa mai discutam .. ca de la vara as vrea sa facem sambata seara intalniri .. dar mai e de discutat :P
Mersi nenea .. dupa gusturile lui nevasta-mea al tau e cel mai frumos al doilea MCV .. dupa al meu .. mult timp ma uitam prin oras sa vad MCV`ul ala alb .. iar in legatura cu intalnirile o sa mai discutam .. ca de la vara as vrea sa facem sambata seara intalniri .. dar mai e de discutat :P
I-ti multumesc pentru apreciere ! si oricum tu MCV-ul meu il sti de mult , chiar de cand era 100% alb ca acum a mai scazut din procentaj .
Si al treilea cel mai frumos din Ploiesti este al meu. Glumesc!!! De fapt al meu e cel mai frumos MCV din PH nemodificat. Cu cele mai multe dotari.
Apropo. Tare-s curios cum o sa iasa, si te astept pentru alarma. Abia se si mai incalzeste.
Adicata cum adica nemodificat ? Toate dotariile alea sunt modificari ... ca nu a fost de fabrica asa si oricum pot sa fac pariu ca intr-o buna zi o sa o transformi si la exterior dar o sa fie surpriza....
Last edited by ciprianeduard; 5 March 2012, 22:48.
Reason: Automerged Doublepost
Asta iti garantez. Niciodata. O sa ramana asa cum s-a nascut. Ce am modificat a fost numai piese si accesorii de origine (in afara de termometru din bord) Restul , jante, ornament bara fata, incalzire, oglinzi retrovizoare s.a. au fost toate originale. Urmatoarea faza cred ca o sa inlocui plansa bord cu una PH2. Tot originala. Pe afara nu o sa fac nicio modificare. Imi place asa cum e. Mult succes lui Mihai si tie la modificari.
nu e altu ca mcv-ul lui mihaitza,sincer e ''DEMENTIAL"
culoarea imi place la nebunie,modificarile sunt la locul lor,multe inainte si frumoase mihai! asteptam poze cu el cand e FINISH cu ghilimelele de rigoare
Masina am scos-o din Ghetto si am dus-o la vopsit .. o sa pun cateva poze din timpul modificarilor si maine cred ca revin cu poze cu produsul final ..
Oricum am fost foarte multumit de calitatea lucrarilor .. a fost ireprosabil .
Mihaitza ma inbolnavesc eu ca nu mai am rabdare... imi dau seama prin treci !
O sa iasa ceva tare, imi place la nebunie ce vad acolo. Ce culoare ne pregatesti?
Daca vrei sa renunti si la minerele exterioare de deschis usile iti pot face eu deschiderile electrice.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment