abea asteptam sa o vedem o sa ramanem :O :O :O :O :O
PH-87-MCV Rullz !! ( Castigator Campionat Best MCV editia 2012 )
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Lucrarea urmatoare am facut-o la Ghetto Tuning .. ce sa zic .. calitare ireprosbila !
Lista de modificari care am facut-o anul asta e urmatoarea :
-eliminat bandouri
-eliminat semnalizari aripi
-eliminat antena
-eliminat stergator spate
-eliminat incuietori
-capac rezervor shaved
-praguri custom
-bara fata prelungita si modificata
-bara spate prelungita si modificataLast edited by MihaitzaMCV; 15 March 2012, 17:02.
Comment
-
Chiar voiam sa zic de praguri, inainte s'o duci la Ghetto...
Imi place ce a iesit, culoarea presupun ca ramane tot asta, iar per total masina arata demential cu jantele Avus Chrome. Dar sa nu uiti de niste gume adecvate pt. ele!
O intrebare, totusi: de ce nu ai mai prelungit putin si partea centrala a barei fata?If it ain't broke, don't fix it!
Comment
-
@RazvanRAZ - mersi .. mai e un pic ..
@Thejock3r - mersi mult de ajutor .. primele poze cu ea vopsita sunt ale tale
@fuguletz - multumesc .. sa-mi zici la sfarsit ce parere ai
@Fana_CLK - eu sper sa arate cel putin la fel de bine ca nul trecut :P
@Niki_B - gumele le-am avut saptamana trecuta , dar nu mi-au placut , iar la urmatorul drum al prietenului meu in Germania sper sa imi gaseasca 215/35/zr18 .. in legatura cu bara fata si eu sunt un pic nedumerit .. ca initial vorbisem sa mareasca buza aia centrala .. acum sa vedem dupa ce va fi vopsita cum se vede ..Last edited by MihaitzaMCV; 15 March 2012, 12:37.
Comment
-
sincer masina arata bine dar bara fata nu-mi place, daca ar fi si central macar jumate fata de colturile alea, ar arata mai bine.. .. dar gusturile nu se discuta bafta in continuare
una bucata mcv photoshop`uit nu am mai putut sa dau edit..Attached FilesLast edited by MihaitzaMCV; 15 March 2012, 14:50." Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
de ce nu amani vopsirea barei din fata? pana faci si partea de jos
Comment
-
Nu mai modific nimic .. asa ramane .. mie imi place cum e !Last edited by MihaitzaMCV; 15 March 2012, 16:50.
Comment
-
imi place spoilerul fata si ideea cu proiectoarele fara rama aceea,dar daca buzele de pe margini erau in prelungirea grilei de jos....era spectacol
oricum sa muncit si imi place cum a iesit si important e sa iti placa tie cum a iesit
FELICITARILE MELE
Comment
Comment