o vopsesti iara cap coada?
PH-87-MCV Rullz !! ( Castigator Campionat Best MCV editia 2012 )
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
@FANE_CLK - da .. o sa o vopsesc iar toata .. de data asta sper sa fie fara cusur ..
@Razvan_05 - nici eu nu mai am rabdare .. dar mi-a zis si Larry ca a muncit la masina mea , cat muncea la doua masini .. dar si el isi doreste sa iasa perfect .. asa ca mai trebuie sa am un pic de rabdare ..Last edited by MihaitzaMCV; 23 March 2012, 16:39.
Comment
-
@Tudor - nu .. nu sunt umflate jos .. am ales linii fine si drepte la masina`
@Ciprian - mai e un pic tati .. sper sa iasa bine si sa placa la cat mai multi
@maestrupiersic - eu prefer rosu .. ma reprezinta culoarea aia ca sunt mai pasional din fire .. oricum sper sa-ti placa si tie pana la final , ca vazusem ca ai alte gusturi ..
Comment
-
La bara fata ai reusit sa ii mai modifici partea de jos ?
Comment
-
Daca avem "zenoane" Sorine
Acum sa trecem la lucruri mai serioase .. azi e una din cele mai frumoase zile din viata mea .. masina e gata .. din punctul meu de vedere ce s-a facut la masina de data asta e foarte aproape de perfectiune .. si acum ma refer la lucrarea facuta la Ghetto Tuning si la cei de la Lars Auto Brebu !
Vreau sa le multumesc ptr ajutor lui Cosmin (TheJock3r) .. nu stiu ce m-as fi facut fara el .. lui Mihai de la Ghetto si patronului de la Lars Auto , domnului Larry !
Astea fiind zise o sa atasez primele poze facute cu telefonul .. cat de curand o sa fac si poze mai serioase ..Last edited by MihaitzaMCV; 28 March 2012, 20:41.
Comment
-
Face super treaba Lary. Si eu mi-am reparat Clio al sotiei mele la el. E super baiat. Cat despre masina, arata f. bine. Dar eu prefer un MCV fara tuning. Sa o stapanesti sanatos, multi km de aici incolo.Last edited by adicata2003; 28 March 2012, 18:31.
Comment
Comment