My Ride Mrv-ul acum Mcv 1.6 16v

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• reparat sau schimbat furtun...?

Comment

• reparat ca schimbat e 80 Euro
      sigpic #

Comment

• asa mult !!! pai si cum l-ai reparat ca presupun ca furtunu era de presiune sau...?

Comment

• am scris mai in urma la Hansa Flex care repara/taie/prelucreaza furtune sub presiune
          sigpic #

Comment

• n-am vazut... caut o pereche de ochelari si nu gasesc, toate lentilele si dioptriile sa apeleze la ochii mei

Comment

• Pentru alte intrebari iti stau la dispozitie pe mess
              sigpic #

Comment

• am schimbat azi farul dreapta, pun poze. cel mai greu a fost sa dau pleoapa jos in jur de 1 ora dar am recuperat-o.
                Am schimbat farul dreapta nou pentru ca pe stanga era nou de la accident cu cainele si arata urat farul vechiii
                Attached Files
                sigpic #

Comment

• de ce nu ai incercat un polish ? ... si eu am schimbat un far si nu se vede aproape deloc !
                  Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• am fact polis la farul vechi dar degeaba, cel din stanga nou si cel din dreapta de 5 ani se vede diferenta. nu ca ar avea ceva farul vechi
                    sigpic #

Comment

• Am gasit solutia la maciuca de la schimbatorul de viteze , model prestige mai ales in vreme rece - husa . pun poze
                      Attached Files
                      sigpic #

Comment

• Mrv azi la ''tiuning'' de leduri !
                        Attached Files
                        sigpic

Comment

• Am vazut azi MRV in trafic.Saracul era nins nu gluma.

Comment

• IonutUSJ sa-ti fie rusine , nu puteai sa dai un telefon
                            sigpic #

Comment

• Cand te-am vazut vorbeam la telefon si mi-am zis trebuie sa il sun pe Adi...si surpriza nu am numarul tau de tel in cosmoteul meu mi-a fost o ciuda .
                              Am fost tot pe fuga de abea am prins si normandia de 14 ca altfel daca imi permitea timpul faceam eu rost de numar si iti dadeam un tel.
                              Poate vin in ianuarie sau februarie cu masina daca primeste GPL si atunci voi avea mai mult timp la dispozitie
                              Last edited by IonutUSJ; 14 December 2010, 23:55.

Comment

• deci sa nu mai aud scuze din astea , cand mai vii pe la noi
                                sigpic #

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google