Foarte tare... hai cu ele pe masinaa
My Ride..logan Mcv!
Collapse
X
-
Super farurile bravo man.
M-am jucat si yo cu masina ta prin photoshop:
SAM_2318a.jpg
Sper sa iti placa
Comment
-
Originally posted by emylogan View Posthmmm, mi-ai luat-o inainte colega....
Originally posted by Tudor View Postfrumos ma , frumos...dar pune niste pleoape..prea boldita e fara
oricum imi plac la nebunie sa le aprinzi cu placere ;)
Originally posted by FANE_CLK View PostFoarte tare... hai cu ele pe masinaa
Originally posted by SanduGolanu View Postse pare ca ai reusit bravooo misulica
Originally posted by leo_negrescu View Postda intradevar frumos lucrat.imi place mult.au iesit mai bine ca ale mele.sa ai bafta de ele.
Originally posted by KoolBody View PostSuper farurile bravo man.
M-am jucat si yo cu masina ta prin photoshop:
[ATTACH]254708[/ATTACH]
Sper sa iti placa
Comment
-
am facut rost si de oglinda de la semnalizare stanga...acum farurile sunt complete
dar cum sunt urmarit de ghinion tre sa mai astept pana la pun.....masina are probleme mai grave la motor mai exact injectoarele
Comment
-
injectoarele zici, aoleu, si eu am trecut prin asta, imi venea sa-i dau foc dar a trecut am rezolvat-o, si pompa si injectoare...lafel iti doresc si tie s-o rezolvi...BAFTA...
app citi km are masina...?"Pe masura ce faci imbunatariri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta" - Eduard A. Murphy...sigpic
Comment
-
Buna investitie in lupe,cu ce se prind lupele de far,ca nu prea pot sa imi dau seama din poze ??Cu injectoarele e cam nasoala treaba....de asta urasc masinile DISEL ,cu toate ca consumul e mai bun dar cand apar probleme trebuie sa te ti bine...bafta
Comment
-
ok, la km astia e normal sa te necajeasca, dar atentie vezi ce e si cu pompa, rezervorul si conductele trebuie minutios curatate..."Pe masura ce faci imbunatariri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta" - Eduard A. Murphy...sigpic
Comment
-
bine totusi ca nu te-a prins fara un buget substantial...
incearca sa vezi unde sa facut greseala, de s-a ajuns aici sa n-o mai faci si a doua oara...
pe parcurs asa preventiv incearca un METABOND pentru motorina, eu folosesc de ceva timp si sunt multumit pina acum...Last edited by emylogan; 10 February 2011, 22:53."Pe masura ce faci imbunatariri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta" - Eduard A. Murphy...sigpic
Comment
Comment