ar merge un 205/55 r15 sau chiar 215/50. fiind oricum "de carat" nu poti pune cauciuc prea scund. poti incerca un tire calculator sa vezi ce merge la cei muulti J ai jantei.
Pick-up
Collapse
X
-
Cu niste arcuri sport ar da super belea, ar acoperi tot golul ala dintre roata si aripa. Spor la modificari ca va iesi ceva frumos. SuccesFacebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
Eu nu i-as pune arcuri sport..uite ce urat ar arata .(glumesc)
Hai ca masina are potential
Ce urat ar arata lasata cu BorbetA:Attached Filessigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
eu zic , ca asa e destul ....baftaAttached Files" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
-
Frumoase jantele dar cum au zis si colegii mai sus trebuie sa o lasi mai jos si sa "umfli" aripile altfel o sa ai surpriza sa te trezesti cu vopseaua sarita de pe marginea aripilor(treaba asta am patit-o eu) din cauza pietricelelor care vor sari de pe cauciuc.
Comment
-
hopa... stai usor ca incep si pick-up-urile sa se vada bine...
la gume incearca ceva mai lat... 215...225... eu am 205 pe 8j si stau un pic cam strech...
pana acum e frumos ce am vazut...
bani sa fie... in rest spor la munca !..."when I grow up,sigpic I want to be a VDE"
Comment
-
Originally posted by Alex_MIU View PostFrumoase jantele dar cum au zis si colegii mai sus trebuie sa o lasi mai jos si sa "umfli" aripile altfel o sa ai surpriza sa te trezesti cu vopseaua sarita de pe marginea aripilor(treaba asta am patit-o eu) din cauza pietricelelor care vor sari de pe cauciuc.Originally posted by icstrem_no1 View Postfoarte frumoase sa le stapanesti sanatos!eu zic ca arata frumos cum ti a facut o Tudor.nici lasata rau ca in pagina anterioara dar nici stock e pacat de jantebafta cu masinuta
Comment
-
Astazi am tot gandit la astfel de variante,dar totusi mi se pare ca cele de 9j pe spate sunt prea mari.ma gandesc foarte serios sa renunt la ele si sa pun 7.5j pe toata masina.exista diferente mari intre pick-up si berlina.ma refer la aripa si la puntea spate.poze cu 7.5j pe spate.Mie mi se pare ca va arata foarte rau cu aripile umflate atat de mult.sigpicDaca nu poti macar incearca,daca incerci inseamna ca poti.
Comment
Comment