nu-i bai,luam altul,daca nu se rezolva.asa este intre preteni.
Pick-up
Collapse
X
-
Sunt mereu cu ochii pe aceasta masinuta . Daca te tii de treaba in continuare vei avea ceva unicat in Romania ( vezi pickup-ul verde postat de colegu ). Pana in momentul de fata masina arata super bine si cu modificari facute cu gust.
Sa auzim numai de bine si spor in continuare la banuti ca idei sunt multeFacebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
lucrare de astazi.mersi Alex pt tot.Attached Files- papuc incarcat 039.jpg (61.3 KB, 349 views)
- papuc incarcat 040.jpg (118.6 KB, 355 views)
- papuc incarcat 041.jpg (144.8 KB, 348 views)
- papuc incarcat 043.jpg (135.6 KB, 348 views)
- papuc incarcat 045.jpg (108.8 KB, 346 views)
- papuc incarcat 046.jpg (93.9 KB, 296 views)
- papuc incarcat 047.jpg (97.0 KB, 294 views)
- papuc incarcat 048.jpg (56.6 KB, 289 views)
sigpicDaca nu poti macar incearca,daca incerci inseamna ca poti.
Comment
-
Originally posted by cosmin83 View Postfoarte tare,arata minunat ce bine ii sta,de la ce masina ai luat toata partea aia cu cotiera si frana de mana cum ii se zice ca acuma nu imi vine in minte,bafta in continuare.
Leo felicitarile mele inca odata o masina superba de nota 10! Chiar as vrea sa o vad intr-o zi pe bune!
Comment
-
Ce bine sa ai pick-up..ai si masa de lucru ))
Imi place mult masinuta,tot respectul pentru ce faci
Bravos baieti!sigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
MATHEO66Ce cand astept o apreciere si de la tine.multam frumos.poate ne vedem curand,cat mai curand.o sa dau de veste celor din Bucuresti. De la voi pleaca totul.
Alex,daca mai faci odata faza cu ''domnul LEO'' chiar ca ne suparam.Last edited by leo_negrescu; 12 October 2011, 23:47.sigpicDaca nu poti macar incearca,daca incerci inseamna ca poti.
Comment
Comment