Maine este marea intalnire.Logan Club BUCURESTI.Sper sa ajung cu bine si sa fiu primit printre ei.(mde sunt oltean).
Pick-up
Collapse
X
-
-
dsign:am vazut o intalnire adevarata si cu LOGANURI adevarate.
Thejock3r:multumesc,ai o bijuterie langa tine,tine de ea nu o instraina.cu asa ceva ne poti reprezenta peste hotare.
VA MULTUMESC PT TOT SI MAI ALES DL CATA (FOF).sunteti uniti,simpatici si intradevar facuti pt LOGAN CLUB.
MATHEO ,DSIGN,TORANAGA,GHIAURUL,VYPERUTUL,multi altii pana la 20-30 de persoane,super tare.
as vrea sa va spun mai multe,dar nu gasesc cuvinte,propozitii,fraze adecvate.
tineti-o tot asa,sigur invingeti problemele din ziua de astazi.
AJUTATI-VA FRATILOR,AM VAZUT CA LA VOI SE VREA.
SCUZE DACA NU AM ENUMERAT TOATE PERSOANELE,DAR MIE MI S-A PARUT CA ACOLO A FOST O CONFERINTA, O ADUNARE IN ADEVARATUL SENS AL CUVANTULUI.sigpicDaca nu poti macar incearca,daca incerci inseamna ca poti.
Comment
-
Multumim Leo pentru vizita si cuvintele frumoase,te mai asteptam pe la noisigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
greseala? de ce ? dar presupun ca nu ai loc sa dai scaunele in spate daca ai pune subwoofer nu ? ai putea incerca din alea ce se pun sub banchete la masini straine" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
cine stie, da o tura prin dezmembrari, poate vei gasi ce-ti place .. oricum, cu riscul de a ma repeta, nota 10 pentru masina,mai ales pentru interior !" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
Leo la peugeot 407 e undeva in aripa bagat tubul de bass stiu sigur ca are un vecin. Intereseaza-te sa vezi dimensiunile si poate iese ceva. Maine dimineata plec la facultate si nu am cand dar pe vineri, sambata poate ma intalnesc si ii fac o poza sau macar sa vad ce si cum si o sa iti dau mai mult detalii!
Comment
Comment