Pick-up
Collapse
X
-
Superba culoare! As vrea sa il vad pe viitor fas fas fas )Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
frumoasa rau masina am vazut-o si eu astazi in realitate ,felicitari proprietarului
Comment
-
in final realizez ca am lasat defecte mari la masina,portierele si capota.asta este
NU FACETI CA MINE,INDULGENTA DUCE LA DEZASTRU.SI MAI ALES INCREDEREA IN''OAMENI''.
in poze nu se vede,dar in realitate nu este bine de loc.s-ar putea sa fie revopsire cat de curand.Last edited by leo_negrescu; 15 February 2014, 03:02.sigpicDaca nu poti macar incearca,daca incerci inseamna ca poti.
Comment
-
Imi pace ce vad in poze !!! Culoare still si eleganta, dar nu e gata!!! Unde sunt toate elementele de la spoilerul fata B-)? Asa e leo la un full paint, vezi orice defect..... Si eu trec prin asta..... Lasa ca de la bucutesti nu se vad defectele !!! Respect !!!
STR8 =»»HTC =»» Forum Runnersigpic
The MVP
Comment
-
Niceee ! ! !
Frumossss ! ! ! Bord de ph2 (unicul pe un Pick-up, dar e ceva normal la tine Leo), tunel de Duster, numai bunatatiiiii ! ! ! Respect ! ! ! Un capac pentru bena nu ai plan, ceva ca la americani asa????sigpic
The MVP
Comment
Comment