Cat ai dat pe cotiera de laguna 2?
Pick-up
Collapse
X
-
noroc ca am parte numai de baieti.noua achizitiune.desi unora nu le place.ignore.mie imi place la nebunie.Last edited by leo_negrescu; 27 July 2011, 22:44.sigpicDaca nu poti macar incearca,daca incerci inseamna ca poti.
Comment
-
a iesit misto, puteai sa il faci cu rosu, chiar daca se asemana cu al lui Cosmin ( kys ) dar se potrivea cu culoarea ta sa-l invarti sanatos" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
daca era roz poate nu imi placea nici mie... dar la cum arata asta nu inteleg cui sa nui ii placa... si daca nu ii place la careva, ce anume nu ii place culoarea sau cum e lucrat... din poze arata bine...
sa ti-se uzeze greu."when I grow up,sigpic I want to be a VDE"
Comment
-
eu sunt ala care a zis ca nu ii place,daca te-ai suparat leo imi cer scz(imi poti da si ignore,nu e problema),dar nu imi place cum este acolo in spate,pt ca volanu fara piele nu este taiat in spate,si pielea sta dreapta!!!asta e motivu pt care am zis ca nu imi place!!!Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!
Comment
-
Comment