cel mai tare pick-up , se stieee
Pick-up
Collapse
X
-
multumesc tuturor.
fuguletz:piele scaune,iar vinilin pe plafon.
Cata:multumesc mult,dar noile tale jante sunt bestiale.
poze noi cu interiorul inceput,sper sa il termin maine.Last edited by leo_negrescu; 10 October 2011, 20:24.sigpicDaca nu poti macar incearca,daca incerci inseamna ca poti.
Comment
-
Frumoase scaune, frumos pick-up . Eu zic ca ar merita si niste H&R si ceva asa mai frumos ca sa fii deosebit uite aici....Attached FilesLast edited by maestrupiersic; 10 October 2011, 23:22.
Comment
-
in ziua de astzi totul se rezolva.asta este.bine ca nu a ars.CE MA DOARE CEL MAI TARE ESTE CA OLTENII SUNT TARI DE CAP.si eu sunt oltean.Last edited by leo_negrescu; 11 October 2011, 23:41.sigpicDaca nu poti macar incearca,daca incerci inseamna ca poti.
Comment
-
Olteanu intotdeauna incepe numaratoarea inversa.adica de la cel mai mic la cel mai mare.ho,ho,ho,ho.vrem numai laude,caci altfel inchidem posturi.ASTA MI-S EU,OLTEAN SCARBOS.NOROCUL MEU CA AM CUNOSCUT OAMENI ADEVARATI DIN ALTE ZONE,PE CARE VREAU SA-I REINTALNESC CAT MAI CURAND.Last edited by leo_negrescu; 11 October 2011, 23:55.sigpicDaca nu poti macar incearca,daca incerci inseamna ca poti.
Comment
Comment