S-a trezit ala micu care respira greu.(ESTE BINE).
Pick-up
Collapse
X
-
interesanta ideea , bara de ph1 cu kitul original dacia pe pick-up ... bafta !
Comment
-
-
intai sa incerci un vt si cu partea neagra de la bara ( de jos) tot rosie sa vezi cum da... Oricum., kitul de la Dacia mi se pare f f reusit. Asadar, masina ta va fi f f reusita !!
Spor in continuare!sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
dublu,scuze,sa ies un pic din monotonie.Last edited by leo_negrescu; 1 November 2011, 22:00.sigpicDaca nu poti macar incearca,daca incerci inseamna ca poti.
Comment
-
intai sa incerci un vt si cu partea neagra de la bara ( de jos) tot rosie sa vezi cum da... Oricum., kitul de la Dacia mi se pare f f reusit. Asadar, masina ta va fi f f reusita !!
Spor in continuare!sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
Leo, eu am reusit, sa zicem, sa imi fac masina cum imi place mie. Ca a ajuns la cateva saloane auto..cu atat mai bine. Asa ca nu trebuie decat sa-ti urmezi gandurile si din ce vad iese, ceva f frumos. Maxima atentie la detalii si crede-ma ca va iesi ceva superb !
Bafta multa in tot ceea ce ti-ai propus !sigpic
Comment
-
stefi:niciodata.
retro:mersi si sper sa fie bine.
cosmin :mersi.Last edited by leo_negrescu; 1 November 2011, 23:34.sigpicDaca nu poti macar incearca,daca incerci inseamna ca poti.
Comment
Comment