bai s-a umplut forumul de "engleji".
Pick-up
Collapse
X
-
adicata:ce conteaza ce scrie pe certificat,conteaza ca munceste la ea si nu a ramas cum a iesit de pe portile fabricii(cum bag de seama ca...in fine!sincer ma degusta cand vad ca e forumu plini de ironici care habar nu au ce inseamna sa muncesti la masina si sa pui suflet in ceea ce faci!Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!
Comment
-
@Leo & matheo66c - "lume este multa oameni sunt putini" si cunoscatori pe cale de disparitie asi completa eu.
Azi am aruncat un ochi in ceasurile functionale ale papucelului....ce sa zic, utile, extrem de utile dar desigur pentru cei care stiu sa le inteleaga cu adevarat menirea nu numai aspectul de "reizer" (am avut la dacia din `73 asemena ceasuri marca jaeger, asa se scrie nu, cu inele cromate si prinse in bordul gaurit ).
Nu pot spune decat felicitari si bafta in continuare la ce ai in plan!Mai este mult pana departe ...sigpic
Comment
-
Trebuia sa participi si tu la cel mai tare pick-ul ca sigur erai pe locul 1Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
poze noi cu bara fata revopsita,vopsitbara spate,bandouri si manere usi.Last edited by leo_negrescu; 4 September 2012, 21:31.sigpicDaca nu poti macar incearca,daca incerci inseamna ca poti.
Comment
Comment