am si asa ceva in plan numai ca nu stiu cine imi poate face asa ceva.
Pick-up
Collapse
X
-
Originally posted by leo_negrescu View Postam si asa ceva in plan numai ca nu stiu cine imi poate face asa ceva.
Poti avea optiunea de acoperi geamul spate . sau exact pe acel colt unde exte coborarea la 90 grade , se poate face un sistem de prindere pe caroserie pe care sa atasezi o balama ingusta . De acea balama vei putea prinde o tabla din aluminiu din care va fi capacul . Capacul merge indoit dupa rama de plastic , ca sa vina exact peste ea . La final poti opta sa vopsesti capacul electostatic , si nu vei avea probleme cu rugina . Tabla de aluminiu poate fi destul de scumpa . Ai putea sa mergi pe tabla decapata , dusa la zincat . Si nu o sa rugineasca niciodata .
Mai sunt multe modalitati . Eu mai am cateva idei .
Am atasat o poza fascuta la repezeala . Ca sa iti faci o idee .Attached Filessigpic
Comment
-
ForumRunner_20140222_193535.png
ForumRunner_20140222_193551.png
ForumRunner_20140222_193613.png
Ceva foto facute pe picior de plecare. Masina arata bestial in toate sensurile. Felicitari si spor in continuare cu proiectul !
Toate bune!
Sent using Forum RunnerMai este mult pana departe ...sigpic
Comment
-
maine masina intra la revopsire,sper ca de data asta sa fie bine.Last edited by leo_negrescu; 25 February 2014, 02:13.sigpicDaca nu poti macar incearca,daca incerci inseamna ca poti.
Comment
-
paparazzi...oare ce o sa.fie?Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!
Comment
Comment