Stiu masina .. am vazuto odata in orash ;) marpha ... intra si u pe forum la 4t la Propunere Comunitati sa infintam o comunitate in VL ;)
Microbuzul Meu !
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
De dat jos: chestiile alea de cauciuc si banda cromata de pe bari, codita de rechin de pe tavan, "spoilerele" de pe stergatoare.
De pus: folie (arata mai bine decit ionizate), stergatoare aero (daca tot vrei cu spoiler).
Din pozele pe care le-ai pus mi se pare ca nu a iesit la fel culoarea la prelungire si la pleoape.
Comment
-
Originally posted by Miky 48De dat jos: chestiile alea de cauciuc si banda cromata de pe bari, codita de rechin de pe tavan, "spoilerele" de pe stergatoare.
Comment
-
Poze Noi .......Attached Files- Imag001.jpg (170.9 KB, 126 views)
- Imag003.jpg (96.2 KB, 142 views)
- Imag005.jpg (147.9 KB, 112 views)
- Imag006.jpg (169.2 KB, 145 views)
- Imag007.jpg (106.7 KB, 148 views)
- Imag008.jpg (130.2 KB, 111 views)
- Imag000.jpg (136.8 KB, 102 views)
- Imag002.jpg (155.5 KB, 78 views)
- Imag009.jpg (163.9 KB, 108 views)
- Imag010.jpg (140.2 KB, 83 views)
Last edited by nik_98_nik; 17 September 2007, 23:57.VL 97 N P N
Comment
-
intrebare legat de jante... ce marca sunt?... ce model?.. cat ai dat pe ele?.. si cum se comporta?Last edited by crististreulea; 18 September 2007, 00:15.sigpic
Comment
-
Din fata imi place mult cum arata, dar pe spate ai putea a scoti macar stickerul ala cu Petrom si sigla GT, si arata super masina.
Comment
-
mie imi place ,sa ai parte de ea dar stai putin sa vezi acum discutii si pt bullbar stai numai sa vezi, te fac varza ,frate fa-o cum simti tu mai bine singura mea problema ca sa te critic si eu in viitor sa nu-ti umpli oglinda retrovizoare cu braduleti si pe spate fanioane ca mor. in rest marfa si eu vroiam sa-mi iau una cu 7 locuri dar am alte cheltuieli .
vezi daca nu ai folie pe geamuri nu esti binevenit deci trebuie sa-ti pui si d-aia eu insa nu o sa-mi pun, na uite asa
succes !
imi place foarte mult prelungirea fata ma intereseaza si pe mine si daca stii de la bara pe spate "difuzorul" ala de la mcv argintiu de sub bara spate asa se zice la dealeri dacia stii cumva cat costa?Last edited by crististreulea; 19 September 2007, 13:02."cromul este placerea mea"
"cui nu-i place , valea"
Comment
Comment