Originally posted by BRUTUSANF
Microbuzul Meu !
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by BRUTUSANFhttp://www.dacia.ro/piese-si-accesor...orii-de-tuning
uite de asta vorbesc de sub bara
selecteaza difuzor spate si o sa-l veziVL 97 N P N
Comment
-
aha danke , mmm cred ca mai astept sa inceapa sa-l copieze astia mai ieftin ca acum nu ma dau banii afara din casa
Originally posted by sonykelexagerezi putin... normal ca daca ai atitudinea asta ceilalti te-au luat la misto
pastreaza-ti parerile pt tine
da?
e mai bine .Last edited by Cristi_Xp; 19 September 2007, 19:15."cromul este placerea mea"
"cui nu-i place , valea"
Comment
-
Bull-ul ala dat jos ca doar nu-i off road,biz bizurile date jos.Imi plac jantele si folia atat.Sa auzim numai de bineFacebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
Daca omul asa a vrut sa fie masina lui, este alegerea lui. Nu cred ca la obligat cineva sa o faca intr-un fel, sau altul. Credeti ca daca maine vrea sa-si monteze pe bull bar-ul ala si niste proiectoare Hella dealea mari cat farfuria de ciorba , il poate opri cineva?
El si-a etalat masina aici, si daca ne place noua sau nu, asta-i subiect de discutie pe forum , nu?
Cu stima , FLO., sunt cu ochii pe voi !
:thumbsup:
Comment
-
Originally posted by FLORYNDaca omul asa a vrut sa fie masina lui, este alegerea lui. Nu cred ca la obligat cineva sa o faca intr-un fel, sau altul. Credeti ca daca maine vrea sa-si monteze pe bull bar-ul ala si niste proiectoare Hella dealea mari cat farfuria de ciorba , il poate opri cineva?
El si-a etalat masina aici, si daca ne place noua sau nu, asta-i subiect de discutie pe forum , nu?
Cu stima , FLO.
sigpic
Comment
-
Florine eu cred ca l-a afisat aici pentru a cere si parerea celorlalti. Si daca una din parerile celorlalti este si asta...
De altfel si eu am aceeasi parere...pentru ce acel bull bar? eu zic ca nu da bine acolo...poate doar pentru protectie, asa, in oras...aglomeratie, stopuri...
Comment
-
Originally posted by Cata_65Florine eu cred ca l-a afisat aici pentru a cere si parerea celorlalti. Si daca una din parerile celorlalti este si asta...
De altfel si eu am aceeasi parere...pentru ce acel bull bar? eu zic ca nu da bine acolo...poate doar pentru protectie, asa, in oras...aglomeratie, stopuri...
haideti ganditiva amndoi si el si brutusfan sunt membri noi si deja toata lumea ii critica... datile o sansa
sigpic
Comment
-
Originally posted by sonykelacel bull bar plus restul cromului se numeste styling tune... deci e de frumos asa.... si daca omului ii place e problema lui ca sila pus din bani lui nu din bani nostri...
haideti ganditiva amndoi si el si brutusfan sunt membri noi si deja toata lumea ii critica... datile o sansa
stai linistit ca nu suntem pusi la zid ca ne de-a o sansa dar cand va aud cat de importanti va credeti si cata tevatura ati facut pt niste amarate de cromuri ,eu nu stiu da-ti fratilor idei mai bune daca credeti ca nu sunt bune astea dar in afara de folie ca deja m-am plictisit vreau sa vad si eu masinile voastre cum arata sunt chiar asa de bun gust ?"cromul este placerea mea"
"cui nu-i place , valea"
Comment
Comment