If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
o sa renunt la chestiile de pe stergatoare de maine ,promit,daca nu ramane urma sub emblema cu turbo renunt si la aia
merg pe la munte si nu as vrea sa vopsesc iar capota si chiar imi place husa
in legatura cu ambreajul nu-mi fac probleme, daca stii sal folosesti nu pica asa usor (plecari mai lente si demaraj in lung cand sunt cu rulota,nu trebuie sa tragi de el ca la F1...si va tine)
----------------------------------------------
ca si putere "vana"se simte foarte bine cand fortez o depasire ca de altfel nu ma ambalez prea tare la sprinturi am remapat pentru a avea un as in mana cand doresc o depasire mai la limita sau rar pentru a da fum la ceilalti din aceasi categorie ..sunt super multumit...consumul nu scade in oras sub 6,7l/100km,in afara 5,8l si cu rulota in afara 6.6l/100km
-------------------------------------------------
jantele sunt de anul trecut parca din primavara si au ajuns 16 mil vechi.
---------------------------------------------------------
multam fain de aprecieri !
Mai bine taci si doar pari prost .. decat sa vorbesti si sa inlaturi orice indoiala !!!
Frumos mcv, l-am apreciat de prima data de cand l-am vazut ! Eu am renuntat la husa de pe capota (am intins-o la maxim si tot se "plimba" pe capota si pe la 80 km/h), ornamentele de la stergatoare nu renunta la ele (doar alta culoare daca vrei sa-ti alegi) si pune si pleoape negre la faruri ... daca vrei doar ... bafta :-)
P.S. : abtibildul cu "turbo" din spatele masinii a disparut de ceva timp ... o informatie mai recenta pentru colegii ceilalti d-aici ...
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment