MY MCV Dci 105cai

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

http://www.loganclub.ro/forum/dacia_...te-t31560.html watch...
    Allways on the move ...
    http://www.youtube.com/watch?v=Nwx_Bdgl2Bg

Comment

foarte frumoasa masina, sa o stapanesti sanatos in continuare fara evenimente neplacute.

Comment

multam de aprecieri
        as vrea sa-mi pun doar pe spate cacioace de 205/65/15 ce parere aveti ,cum ar arata,mai are cineva ca sa-mi fac o idee
        Mai bine taci si doar pari prost .. decat sa vorbesti si sa inlaturi orice indoiala !!!

Comment

O sa arate foarte...sportiva,cred ca o sa-i dea si o stabilitate mai buna...cred ca o sa-i creasca consumul putin(poate ma insel) totusi cu cat puit mai mare cu atat e mai greu,dar estetic eu cred ca ar arata super...
          PS: Pe logan se pot pune jenti pe 16 (195/55/16)....Accepta RAR-ul asa ceva?(se pot atesta!?
          Allways on the move ...

Comment

cred ca trebuie derogare de la fabricant ca sa omologhezi pe 16 ,io unu nu pun pe 16 ci as vrea de 205 pe spate. dar raman pe 15 (205/65/15)
            Mai bine taci si doar pari prost .. decat sa vorbesti si sa inlaturi orice indoiala !!!

Comment

Pune o poza dupa ce le montezi...sa vedem cu arata ...
              Allways on the move ...

Comment

am montat ieri 2 anvelope MICHELIN ENERGY SAVER
                pe spate de 205/65/15,si sta foarte bine pe fata raman cu cele de 195/65/15 debica navigator 2 ,am sa revin cu poze
                Attached Files
                Last edited by petroman; 5 March 2011, 10:18.

Comment

nu crezi ca se cam forteaza motoru sa invarta cauciucurile alea de pe fata?:-ss
                  http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

nu deloc ,le am pe fata de 3 ani si ce e asa diferenta intre cele originale de 185/65/15 si cele de 195/65/15 daca se forta motorul trebuia sa-mi creasca consumul de carburat dar nu ,consum e in oras de 5,8 - 6,1 l/100km - si inafara localitatii de 5,4/l100km,iar cu rulota de 1300kg e de 7,1l/100km ,ti se pare ca se forteaza?

Comment

mie nu are cum sa mi se para,ca doar nu eu o conducam zis,pentru ca la mine s-a simtit diferenta cand am trecut de la 185/65/15 la 185/55/15bafta!
                      http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

185/55/16 e cu garda mai joasa si simti orice pietricica dar in nici un caz nu trage mai greu,sau zine tu diferenta simtita daca nu am dreptate. Oricum eu sunt foarte multumit de alegerea facuta si cred ca si masina
                        Last edited by petroman; 5 March 2011, 22:07.

Comment

daca la talon de 55 simti orice pietricica...cei care au 40 ce sa mai zica ..

Dar cand virezi sa nu zici ca nu simti nici o diferenta fata de alea stock

Comment

sincer nu simt nimic diferenta intre 185 si 195 e nesemnificativa si directia e pe servo si ea isi face treaba (am de trei ani 195/65/15 si nu am avit nici un fel de probleme) cei cu garda de 55 merg ca pe caruciorele alea de le aveam in copilarie pe rulmenti eu nu sunt adeptul coborarii garzii la sol din cauciucuri loganul nu e un monopost indiferent ce iai face,eu am incercat sa mi-o transform intr-o masina de familie cu care sa pot sa circul pe orice teren exclus ofroad(un drum de munte forstier il parcurg foarte ok fara sami sara smaltul de pe dinti)vara merg destul de des pe la padure cu familia si prietenii si nu trebuie sa am grija ca garda e pre joasa(voi reveni cu ceva poze mai actuale cu cauciucurile fata spate si cu garda masinii la sol)
                            Last edited by petroman; 5 March 2011, 23:42.

Comment

ma refeream la anvelopele de 205

Am avut ocazia sa "trag" de un volan mai ceva ca la 1310 .. omul avea 225/50/r16 pe fata
                              Last edited by Loganu; 5 March 2011, 23:39.

Comment

nustiu daca ai citit cu atentie dar am spus ca pe spate am cauciucuri de 205/65/15 MICHELIN ENERGY SAVER
                                ,si sta foarte bine, pe fata raman cu cele de 195/65/15 debica navigator 2(pe fata raman la 195 ca nu as vrea chiar sai testez limitele la maxim iar garda o pastrez de 65 pentru todeauna)
                                Last edited by petroman; 5 March 2011, 23:47.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google