Stai ma la locul tau ca nu e mare diferenta.
Ag-42-leo
Collapse
X
-
Ce consum? Ies gazele mai usor. Ar trebui sa am consum de 30?
Comment
-
Comment
-
Pai nu ma gandesc, dar m-au bagat baietii in sperieti cu un consum
Am dat catalizatorul jos si pot spune ca sunt mai mult decat multumit de rezultat. Urca in ture mult mai repede decat inainte si am un sunet mai placut.Domina ca sa nu fi dominat!
Comment
-
Domina ca sa nu fi dominat!
Comment
-
doua chestii: 1. ai inceput in ultimul timp sa tot apari pe la mine pe la bloc. Numai astazi te-am vazut de 2 ori. Poti sa-l iei ca pe un sfat sau ca pe o amenintare: SA NU TE GASESC LA MAI PUTIN DE 2 METRI DE MASINA. ....de fapt, poti sa O IEI cum vrei.
2. Astazi, mi-ai dovedit inca o data ca esti un copil si candesti ca un copil. Ce ai rezolvat daca m-ai urmarit de la mine de la bloc pina in RAZBOIENI si m-ai depasit cand eu aveam 40 km/h, de era sa se urce autobuzul pe tine! Vroiai sa arati ca ai toba de la alfa rom trans si ca nu mai ai catalizator? bv. Oricum la cat esti de COPIL, ma astept ca la regionala sa dai jos , cric-ul, cheia de roti, bancheta si scaunele din fata, iar tu sa stau pe un colacel de, pt ca de, tre sa fie microbuzul usor. Stima!Attached Files
Comment
-
Originally posted by cos_min_i View PostDSL-ule te mananca iar ... " iar tu sa stau pe un colacel de, pt ca de, tre sa fie " cred ca la orele de romana
sandule, esti pus sub urmarire generala tati ?
Comment
Comment