La asta chiar nu va asteptati
) ... eu si topic la My Ride ... dar am zis ca merita si ea sa fie vazuta.
Tancu e un MCV Ambiance (aka chel), motorizare 1.5dci 70, pret 9700 EUR. Nimic foarte special la ea, ca doar e mcv, si nu voi "baga bani" in ea, ptr ca nu se merita.
Dupa ce a primit un tuning pe usi de la niste binevoitori, am scaldat-o in vopsea si a iesit ceva mai alba ca stock.
Mici imbunatatiri:
- audio HU Pioneer DEH-P40MP + boxe fata DLS C6A + insonorizare aluband usi fata
- inele, manere, maciulie argintii
- paravanturi (cam de neam prost) dar sunt bune la mers cu geam deschis (n-am AC) si pe ploaie
- bari in culoarea caroseriei
- filtru la gura de intrare in habitaclu (acolo intre stergatoare)
- poate inca o mica scaldare in vopsea ... vedem
Ce va mai primi:
- aparatori (sunt in portbagaj)
- protectii aripi (sunt langa aparatori)
- plafoniera fata + instalat plafoniera spate + instalat lampa torpedou + lampa portbagaj cu leduri
- folii (necesare in lupta cu soarele infernal) si protectie anti benoclare la marfa din masina
- cip (necesar si el ca e mare rau caramida)
- boxe spate + amplificare fata-spate + insonorizare profi usi
cateva poze:

Tancu e un MCV Ambiance (aka chel), motorizare 1.5dci 70, pret 9700 EUR. Nimic foarte special la ea, ca doar e mcv, si nu voi "baga bani" in ea, ptr ca nu se merita.
Dupa ce a primit un tuning pe usi de la niste binevoitori, am scaldat-o in vopsea si a iesit ceva mai alba ca stock.
Mici imbunatatiri:
- audio HU Pioneer DEH-P40MP + boxe fata DLS C6A + insonorizare aluband usi fata
- inele, manere, maciulie argintii
- paravanturi (cam de neam prost) dar sunt bune la mers cu geam deschis (n-am AC) si pe ploaie
- bari in culoarea caroseriei
- filtru la gura de intrare in habitaclu (acolo intre stergatoare)
- poate inca o mica scaldare in vopsea ... vedem
Ce va mai primi:
- aparatori (sunt in portbagaj)
- protectii aripi (sunt langa aparatori)
- plafoniera fata + instalat plafoniera spate + instalat lampa torpedou + lampa portbagaj cu leduri
- folii (necesare in lupta cu soarele infernal) si protectie anti benoclare la marfa din masina
- cip (necesar si el ca e mare rau caramida)
- boxe spate + amplificare fata-spate + insonorizare profi usi
cateva poze:
Comment