pai si asa o aveam rupta pe cea originala..am zis ca e ok sa o pun acolo..nu se vad cabluri de la statie la antena.. sunt multumit
Mvc ph2...uis...
Collapse
X
-
antena e SIRIO, are 1,40 e tot de la STORM ,si e cu prindere cu fluturas..e detasabila..nu la fel de practica ca cea cu talpa dar .efectul este scontat..zilele viitoare va tine loc si de antena la radioul masini..prinderea de caroserie ofera o captare mai buna decat una cu talpa magneticasigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii
Comment
-
buna chestia cu antena la tine ca circuli mereu cu masina... la mine e si astupata gaura aia si + de asta tot mut statia de pe o masina pe alta...
poate imi mai iau un rand de fire si te copiez :P (fara drepturi de autor )"when I grow up,sigpic I want to be a VDE"
Comment
-
merci merci..in curand vreu sa schimb culoarea jantelor..si a bandourilor..sa-i dau un "refresh" pana la primavara cand vreu sa renunt la clante si sa o vopsesc integral..
CDC'ule te asteptam la intanliri...duminica la REAl..de la 19..
respect la toata lumea!! numa binesigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii
Comment
-
vezi doriane ...noroc cu mine ca ti-am rupt antena originala... vai vai ce fac unii colegi ptr. altii... oricum o varianta foarta buna ....si utila...Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.
Comment
-
cate ceva pe la interior..carboane carboane..sigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii
Comment
Comment