alarma trebuie sa scrie pe ea
Mvc ph2...uis...
Collapse
X
-
salutare domnilor!!..ceva pozici de aseara de la intanlire..pana la sfarsitul luni va fii low...adica asa sper..si asa am calculat..
numai binee...salutare..sigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii
Comment
-
salutare...e in plan o vopsire totala si atunci o sa-i vina randul..stiu ca nu da prea bine imbinarea aia dar nu am ce face momentan
Mi s-a pus pata pe alte MCV'uri ,vreu sa iasa ceva calumea..acum mi-ar placea mult o noua folie 50% toata masina..incet incet la fac io pe toate..sigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii
Comment
-
salutare!!..ceva poze inainte de arcuri!!
o duminica placuta la toata lumea!!!!sigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii
Comment
-
intr-un final..arcuri...sambata vreu sa-i fac niste poze calumea..imi pare rau ca nu am reusit sa particip si eu la level 2..asta e..
planuri de viitor..muuuulte..
astept voturii.. ;;;;)))) si pareri.pro si contra..ca de obicei..respect numa bineeLast edited by nairod; 23 August 2011, 22:46.sigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii
Comment
Comment