Nu era setata data la aparat..
Logan MCV Laureate 1.5 dCi 85 CP
Collapse
X
-
Sa o stapanesti sanatos!
Ai si ABS si gemauri electrice spate pe ea, sa inteleg?
Comment
-
Mersi andrei! Si da, am geamuri electrice spate, ABS.
deja am o problema cu ea! Nu e posibil, are vreo 30 de ore, nici atat. Ieri ma plimbam un pic, am bagat un cd contrafacut, a cantat vreo 3-4 piese cand la un moment dat pauza; cand am realizat ca nu mai canta m-am uitat la el, era stins! Incerc sa-l aprind, apas pe butoane, iau contactu iar il pun.. nimic! Merg acasa iau manualu' il consult.. nimic. azi-dimineata am plecat spre dealer. ajung la ei si ma trimite la service.. acolo vin vreo 3 gagii pe langa masina si incepe unu pe acolo.. ridica capota se uita la baterie si desface o borna. apoi o leaga la loc si ii zice la altu' 'ba, ia vezi acu' si spre surprinderea mea merge! Il intreb "Ce-a avut?" la care el "ai dat prea tare volumu" , ok am inteles, a glumit.. dar a plecat. wtf tot nu mi-a zis motivu ptr care nu a mai mers. Azi dupa-masa iar asa patesc. Pun mana pe o cheie dau jos borna, o pun la loc.. si merge! Oricum, nu e posibil asa ceva. Maine merg la ei! Daca va pricepeti vreunu.. astept pareri
Multumesc!
Comment
-
Asa se intampla la playerele Blaupunkt.
Cand se mai intampla, scoti siguranta cu un radio pe ea si o lasi asa cateva minute si o pui la loc.
Treaba asta se intampla din cauza supra-solicitarii memoriei, adica a schimabrii prea rapide a melodiilor/posturilor de radio.
Daca se intampla mereu, mergi la ei si o sa ti-l schimbe.
Comment
-
Chiar ma gandeam in dupa-masa asta sa ma uit la sigurante, dar.. daca tipu de la service a scos borna.. de ce sa nu o scot si eu? Da maine merg si le zic despre problema mea. mersi andrei ptr promptitudine
Inca ceva, nu poate sa-mi modifice cineva acolo subiectu thread-ului? acu vad ca am gresit , am papat 5-u de la 1.5. MultumescLast edited by Iulian; 12 March 2008, 00:49.
Comment
-
Acelasi efect il are si daca scoti borna si daca scoti bateria, dar aia erau prosti si n-au stiut ce sa scoata.
Daca scoti borna se resteteaza si CB si e mai complicat decat sa scoti siguranta.
Comment
-
Oameni incompetenti .. bine ca mi-ai zis, maine am sa le zic de treaba asta! Mersi ptr raspunsuri, am lamurit-o si cu asta, nu are rost sa iti mai pierzi vremea cu mine si cu cd-u meu de c****! Daca mai apare ceva (sper sa nu) imi permit sa va mai cer sfaturiLast edited by crististreulea; 28 March 2008, 14:53.
Comment
-
Si mergi la alt service, ca aia se vede ca erau neprofesionisti.
Ai fost la Auto Europa?
Comment
-
@Funky - am patit si eu la fel la 2 zile dupa ce am luat masina. Incearca, asa cum a zis si maestru andrei, sa nu mai schimbi muuulte melodii deodata. De exemplu, daca vrei sa ajungi la melodia 30, fa-o in 3-4 reprize si o sa vezi ca nu se mai blocheaza. Degeaba mergi la service - in cel mai bun caz iti dau unul nou care oricum se blocheaza la fel. Eu de 4 luni nu am mai avut treaba cu el. Trebuie doar putintica grija.
Comment
-
Cand am intrebat daca ai fost la Auto Europa, am crezut ca mergi la service in TM, ca stiu ca la Auto Grup nu prea se lucreaza bine.
Comment
Comment