Eu nu am avut niciodata astfel de probleme cu blaupunkt-ul. Am schimbat si de la melodia 1 la 70 direct si a luat-o imediat. Volumul il tin pe la 50 si nu are nimic. Probabil oi fi eu mai norocos? Nu-mi doresc sa am vreo problema
Logan MCV Laureate 1.5 dCi 85 CP
Collapse
X
-
Tot asa au facut? Au scos borna sau siguranta?
Comment
-
Originally posted by andrei View PostTot asa au facut? Au scos borna sau siguranta?
@ Dorutz, multumesc. Imbunatatiri? Nu cred, imi place asa.. Ma gandeam doar la niste jante.. si atat! Ah, si culoare luminii de la bord, ca nu-mi place portocaliu ala..
Comment
-
Cand au scos playerul au scos si siguranta de la el? Ca mai are si el o siguranta, daca e, trebuie scoase amandoua, si cea din tablou si cea din player.
Comment
-
@Alex, mersi mult de tunarit n-am sa-l tunaresc .. imi place asa, am mai zis pe undeva..
@ andrei, dracu stie ce a mai scos, cert e ca am fost si imi face comanda de altu. Sper cu cel nou (cand va sosi) sa nu mai am probleme. Apropo, il intreb pe tipu de la service daca mai patesc asa.. ce sa fac? (asta pana vine cel nou) Stii ce mi-a zis? Scoate si tu borna aia si pune-o la loc.. dar vezi, sa nu zici la nimeni ca eu ti-am zis sa faci treaba asta. haha pls
Comment
-
Ceva update-uri la sectiunea asta iuli?????Ce zici???? ;)
Comment
-
Hai ma ca nu investesti tu numa in motorina...........Vezi sa nu se vada postu ala!!!
Stii tu de ce??? (eu nu ma mai risc la afirmatii dinalea)
Comment
-
Asa colega!
Era cazul sa vii si tu cu masina pe forum!!!!!!
Baga mare cu clubul din HD!
Bafta multa!
Comment
-
imi place ,motivul , este MCV, fara evenimente si ai grija de el............
Comment
-
Originally posted by adicata2003 View PostSa inteleg ca tu ai masina de pe 11 martie 2008???
Originally posted by sibianul View PostAsa colega!
Era cazul sa vii si tu cu masina pe forum!!!!!!
Baga mare cu clubul din HD!
Bafta multa!
Si clubu meu e in CS
Acu ca tot am postat aici, hai sa mai pun si eu niste poze cu masina.. I-am pus folii si jante.
Comment
Comment