Dacia Logan MCV 0.9TCE Easy-R - 10/2016 + GPL - cumparata la data de 25.09.2019 cand i-a expirat garantia
M-am hotarat sa prezint si eu noua jucarie aici.
Masina din fabrica:
- este culoarea rosu
- este echiparea Prestige
- are pilot automat ?
- start & stop
- geamuri electrice fata si spate
- modul ECO
- jante aliaj
Masina acum:
- are al treilea proprietar
- are 36200 km (am fost cumparata la 35.000)
- are o instalatie GPL montata la doua zile de la achizitie (omologata partial la RAR, trebuie sa revin pentru mentiuni intrucat contractul de instrainare nu este vizat de mine la taxe si impozite).
- pana acum se comporta binisor
- a avut un mic incident la fostul proprietar si i-a schimbat bara fata, certificat la un service neutru din punct de vedere al partilor care vand/cumpara, dar nu a avut nimic grav.
- este planificata a sta la noi cel putin 8-10 ani, dupa care o donam daca mai rezista
- ambreiajul face uneori figuri dar il linistim cu metodele de pe forum, arhicunoscute.
- are o mica problema la decelerare merge sacadat / intrerupt in termenii necunoscatorilor ca mine, probabil un injector blocat sau probema electrica a circuitului injectorului (are programare la Dacia Service)
- cosum Bucuresti, 12%+ mers bara la bara 3 ore pe zi
- se va inmatricula in alt judet in termenul prevazut.
Avem mai jos si cateva poze.
M-am hotarat sa prezint si eu noua jucarie aici.
Masina din fabrica:
- este culoarea rosu
- este echiparea Prestige
- are pilot automat ?
- start & stop
- geamuri electrice fata si spate
- modul ECO
- jante aliaj
Masina acum:
- are al treilea proprietar
- are 36200 km (am fost cumparata la 35.000)
- are o instalatie GPL montata la doua zile de la achizitie (omologata partial la RAR, trebuie sa revin pentru mentiuni intrucat contractul de instrainare nu este vizat de mine la taxe si impozite).
- pana acum se comporta binisor
- a avut un mic incident la fostul proprietar si i-a schimbat bara fata, certificat la un service neutru din punct de vedere al partilor care vand/cumpara, dar nu a avut nimic grav.
- este planificata a sta la noi cel putin 8-10 ani, dupa care o donam daca mai rezista
- ambreiajul face uneori figuri dar il linistim cu metodele de pe forum, arhicunoscute.
- are o mica problema la decelerare merge sacadat / intrerupt in termenii necunoscatorilor ca mine, probabil un injector blocat sau probema electrica a circuitului injectorului (are programare la Dacia Service)
- cosum Bucuresti, 12%+ mers bara la bara 3 ore pe zi
- se va inmatricula in alt judet in termenul prevazut.
Avem mai jos si cateva poze.
Comment