Chiar nu am pus ruleta sa fac calculul.. uite maine.. o sa pun ruleta.. de la aripa la sol.. sa vedem...
Printesa'Soselelor Logan MCV '35 Ade
Collapse
X
-
Originally posted by FANE_CLK View PostChiar nu am pus ruleta sa fac calculul.. uite maine.. o sa pun ruleta.. de la aripa la sol.. sa vedem...
pacat MCV'u a fost facut in alte scopuri...nu de tunning;)
de carat cartofi bca'uri...
Comment
-
Originally posted by adelin View Postfolia am puso de plictiseala... ca nu aveam ce face...cat de bani nu este o problema sa pun omologata...
in primavara o sa primeasca ceva cadouri masina
Afara a trecut si primavara, adica ghioceii au trecut, si s-au scuturat si florile din pomi.
Ai ceva cadouri pentru ,,printesa'' ?real power..... diesel power by
Comment
-
Originally posted by cosmindan View PostUrmaresc cu mare interes acest thread si vad ca s-a cam pus praful pe aici.
Afara a trecut si primavara, adica ghioceii au trecut, si s-au scuturat si florile din pomi.
Ai ceva cadouri pentru ,,printesa'' ?
am dat cu aluband tot portbagajul+usile
am schimbat becurile din far cu tentative de xenon dau mai bine decat cele stock
smd 6000k in pozitii
plafonierele fata+spate smd 5leduri
am tras din nou traseele pt boxele din usile fata+portbagaj modificata mufa euro a masini fiind preference un blaupunk track+2 boxe fata
schimbat + de la statie cu unul mai teapan'
avand momentan hu: JVC/KD-G632/ Ipod/USB...s
statie MAGNAT EDITION TWO LIMITED
SUBWOOFER BLAUPUNKT GTT1200...TOT INTERIORUL DAT CU VOPSEA CAUCIUCATA INSONORIZANTA+FONOMIN
2BOXE PHILIPS 80W RMS-MULTUMIT DE CLARITATEA LOR
IARNA ASTA M-AM DISTRAT DESTUL DE MULT CU EA
ARIPI FATA INDOITE DE LA GHEATA
BUZA DE LA APIPILE SPATE NU STIU CUM DE A SARIT VOPSEAUA+CHIT PANA LA TABLA 2 PUNCTE MICI DE RUGINA
SPOILER FATA CRAPAT IN PARCARE FIIND FOARTE LUNGA SI GHEATA PE JOS MI-A SCAPAT INTR`UN MORMAN DE ZAPADA INGHETAT BOCNA SI A FACUT POC
SPOILERUL SPATE PE DREAPTA ASATAZI LA KAUFLAND O PERSOANA TAMPITA I-A SCAPAT CARUCIORUL IARASI POC
DIN IARNA ASTA GREA A IESIT SIFONATA GRAV
DE LA SARE+NISIP ARUNCAT PE STRAZI...PUTIN DUS DIN LACUL VOPSELEI...DAR M-AM PUS PEA EA SI S-A REZOLVAT IN 4 ORE POLISH TOTAL
MAINE O SA REVIN CU POZE
Comment
-
Si eu am mers cu masina si merg in jur de 5000km/ luna si nu am sifonat-o deloc asta iarna desi am mers Bucuresti - Constanta pe un drum impracticabil (cand anuntau la tv ca sunt drumuri blocate etc), si la intoarcere am mers pe ''sticla'' pe A2 (atunci cand a plouat si a inghetat instantaneu).
Atentie mare ca bag de seama ca esti tentat sa apari in Fast and Furios 6 .
Esti prima persoana care afirma ca are aripile strambe de la gheata, de parca masinile sunt facute din staniol.
Cu un polish nu o sa indrepti tabla.Mai bine o bagi nitel la un atelier si dupa ii dai o fata din polish.real power..... diesel power by
Comment
-
Originally posted by cosmindan View PostSi eu am mers cu masina si merg in jur de 5000km/ luna si nu am sifonat-o deloc asta iarna desi am mers Bucuresti - Constanta pe un drum impracticabil (cand anuntau la tv ca sunt drumuri blocate etc), si la intoarcere am mers pe ''sticla'' pe A2 (atunci cand a plouat si a inghetat instantaneu).
Atentie mare ca bag de seama ca esti tentat sa apari in Fast and Furios 6 .
Esti prima persoana care afirma ca are aripile strambe de la gheata, de parca masinile sunt facute din staniol.
Cu un polish nu o sa indrepti tabla.Mai bine o bagi nitel la un atelier si dupa ii dai o fata din polish.
riscam sa rup burdufele de la planetare de la prea multa zapada/gheata)
toate curbele giratoriile frana de mana)
deh...m-a vazut si politia...dar s-a trecut cu vederea...stam in spatele tau pana cand ajungi cu ea acasa...pana cand am ajuns eu acasa distractie maxima cu politia in spatele meu
nu iti dam amenda ca esti incepator si conduci bine pe zapada...permisu abea de 2luninoroc ca erau tineri politai daca prindeam bosorogi deaia nesimtiti ma zapaceau cu o amenda si mai stai ssi pe bara
)
Comment
-
e mandru colegu cat mai e mami si tati...si se mai si lauda fara rost
bineinteles ca noi nu avem pile si co..e sa facem asa ceva,dar nu ne putem pune cu cine nu trebe
Comment
-
Originally posted by adelin View Posti-am tras un polish sa arate umpic mai bine...
riscam sa rup burdufele de la planetare de la prea multa zapada/gheata)
toate curbele giratoriile frana de mana)
deh...m-a vazut si politia...dar s-a trecut cu vederea...stam in spatele tau pana cand ajungi cu ea acasa...pana cand am ajuns eu acasa distractie maxima cu politia in spatele meu
nu iti dam amenda ca esti incepator si conduci bine pe zapada...permisu abea de 2luninoroc ca erau tineri politai daca prindeam bosorogi deaia nesimtiti ma zapaceau cu o amenda si mai stai ssi pe bara
)
IMy Honda !
Comment
-
Nu se da "Quote" la ultimul post !
stefiPJJ...se baga in seama aiurea;))
nu m-am lovit la cap)
( mana dusmanilor )Last edited by MihaitzaMCV; 10 April 2012, 19:51.
Comment
-
''veni-me-ar rau ce vad aici....!''
Ce aveti voi cu oamenii , fiecare face cum il duce capul si spinarea...
Poate unele sugestii au fost facute spre binele tau; referitor la integrarea ta in comunitate. Canalizeaza-ti entuziasmul tipic varstei spre ceva constructiv, si nu lua in nume de rau o remarca facuta de alt USER, mai stiutor .Poate tu vei face tot ca tine, dar ,inainte de a actiona, ia in calcul si cele auzite...
Numai bine! si adu-ti aminte ce ti-am scris aici,sa vezi ,e bine sau nu...
Comment
-
@alin_ti_1031 -
Numai bine !
Comment
-
de la un timp de vreme ma cert cu consumul
inainte de a schimba uleiul avand 1an jumate/7000km facuti imi consuma intre 12/14L benzina oras
ulei schimbat de 1 luna de zile,in primi 500km facuti consum foarte bun 7,5-7,8oras...
-sezisez dupa 2000km facuti consumul creste simtitor undeva in jur de 10-12%oras
-schimbat vitezele 1800/2300
AZI AM FOST LA O PLIMBARE PE CENTURA' 70-130km/h REPEJOR (ACCELERATIA BLANA...NU SARE DE 140KM/H TR4 3500RPM...PENTRU PRIMA DATA O ASTFEL DE FIGURACE AR AVEA? )
cand alimentam cu benzina 99 era alta viata,tr1,2 rupea,acum cu 95' ma rog de ea
CE PROBLEME AR AVEA ?
MASINA ARE 5 ANI 29300KM 1,6MPI
ULEI CASTROL MAGNATEC 5W40 !
BENZINA AGIP 95 !Last edited by adelin; 30 April 2012, 01:19.
Comment
Comment