Originally posted by mdaniel76
View Post
Loganul Meu MCV, B-71-BMR, Dupa 3 Ani De Imbunatatiri
Collapse
X
-
-
Originally posted by livas View PostFoarte frumos. Subtil si decent. Multe din ideile pe cere le-am vazut aici, le am si eu in plan sa le aplic, dar sunt inca in cautare de ...raspunsuri.
Comment
-
Salut.
Farurile cu lupa au bec special d2s[nu sunt sigur] rog sas ma corecteze cei in masura.
Numai bine.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
Originally posted by MihaitzaMCV View PostUn LIKE de la mine . Draguta masina .. dotata cu tot ce vrei . Sa o stapanesti sanatos.
Totusi cred ca ai gresit ceva in prezentare :"Toate sunt SMD de mare putere, japoneze, montate la Cristi_XP (daciashop.ro). " .. parca XP nu lucreaza la DaciaShop
Comment
-
Originally posted by chiciu View Postde unde as putea achizitiona si eu un raft pt mcv-ul meu pare foarte util si un pret daca se poate?
si inca o intrebare farurile cu lupa sun super tari chiar trebuie xenon sau merg si cu bec normal?
Comment
-
Stimati forumisti, am si eu o curiozitate. Are cineva pe masina subwoofer Rockford-Fosgate ? Ma bate gandul sa il dau pe asta al meu, Pyle, si sa achizitionez asa ceva. Am ascultat unul si mi-a picat fata cum poate sa se auda. Ma poate ajuta cineva cu un sfat ? Cu ce woofer ar merita sa-l schimb ? Mentionez ca nu vreau bubuiala, ci calitate.
In alta ordine de idei, tocmai am schimbat parbrizul pe casco (luat piatra, capatat fisura). Firma de asigurari a fost jos palaria. Rog un modelator sa ma lamureasca daca am voie sa mentionez despre ce firma este vorba.
Comment
-
Originally posted by neajiji View PostFocal, Kicker, Rockford-Fosgate, Hifonics daca te tine buzunarul poti lua ceva de calitate din ce am enumerat ;)
Multumesc pt raspuns...
Comment
-
Originally posted by neajiji View PostNu am niciunul , nu am avut nevoie. Hifonics ti-as recomanda am vazut unul la lucru pe un Tucson care pur si simplu il dezmembra, raportul putere calitate este ireprosabil dar si un buget 800-1000lei si bineinteles o statie valabila.
Comment
Comment