My MCV...YDS-ul

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Multumesc ThunderRa pentru parere si a ta arata super misto, sincer as pune jante pe 16 dar am talon vechi, este pe Bucuresti ca am leasing, urata treaba.
    Astazi am depasit si eu pragul de 100 000 km cu ea
    Attached Files

Comment

Multi km. inainte ! oricum si cu talon nou tot stiu politisti ce dimensiuni are loganul ca si ei tot logan au in dotare (majoritatea) si amendamenda plus verificarea rar tot costa...
      sigpic

Comment

la cati mai multi km fara probleme,si eu am atins suta de mi de km luna trecuta fara nici un fel de probleme.

Comment

Asemenea tuturor celor care au diesel, cat mai multi km fara probleme

Comment

Stiu ca nu am mai postat de mult timp, dar astazi am 2 probleme:
            1)Vreau sa imi cumpar jante pentru vara, ma rog am un set (care este de vanzare, daca este cineva interesat), ceva sa se incadreze in bugetul meu de student , sau ma sfatuiti sa le vopsesc pe alea mele?
            2)Astazi am avut surpriza neplacuta sa gasesc sub capota langa amortizor stanga o crapatura, de la ce sa fie, cum se remediaza ? Sa ma duc cu ea la casco sau sa ma duc direct la reprezentanta?
            Scuzati mizeria
            Attached Files
            Last edited by barbuoctav; 20 March 2012, 22:40.

Comment

dupa cum vad in poza se pare ca e din cauza unei lovituri,parca se vede puti indoit,iar jantele sunt frumoase,de ce vrei sa le schimbi.

Comment

cam ciudata crapatura aia...a fost lovita masina? ai luat`o sh ? probabil se sudeaza, dar cam ciudat....
                " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

Am avut un accident cu ea in 2009, am repatat-o la reprezentanta si nu avea nimic acolo, acuma am descoperit.Sa ma duc unde am reparat-o sa mi-o remedieze?Multumesc, sunt frumoase jantele dar vreau altceva, ori le vopsesc si nu stiu ce culoare, ori imi iau altele.

Comment

nu avea poate vizibil, dar de la vibratii s-a accentuat asa...degeaba te duci, parerea mea, ca nu cred ca ti-a dat garantie pe manopeta de 3 ani ..
                    " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

O sa ma duc cu ea la casco, sa vad ce rezolv, ca mai trebuie sa vopsesc si bara de fata, si usile de pe spate si la aripile din spate a sarit vopseaua.Sper sa rezolv cat mai repede si cat mai bine.

Comment

profita de casco octav!!...multa bafta!!!!
                        sigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii

Comment

Cand o sa am timp o sa ma duc la casco, pentru chestia aia de la motor plus alte mici retusuri care trebuie vopsite.Sa ma duc la reprezentanta sa o fac ca noua sau alt service?

Astazi am dat o fuga la Mavexim, reprezentanta Dacia in Dambovita.Si am vorbit cu seful de service si cica crapatura aia nu este sudura ci doar mastic.Ce sa fac sa ma apuc ca curat eu si sa identific ce este sau sa ma duc la ei sa curete si sa identifice?

[QUOTE=barbuoctav;1219187]Cand o sa am timp o sa ma duc la casco, pentru chestia aia de la motor plus alte mici retusuri care trebuie vopsite.Sa ma duc la reprezentanta sa o fac ca noua sau alt service?

Astazi am dat o fuga la Mavexim, reprezentanta Dacia in Dambovita.Si am vorbit cu seful de service si cica crapatura aia nu este sudura ci doar mastic.Ce sa fac sa ma apuc ca curat eu si sa identific ce este sau sa ma duc la ei sa curete si sa identifice? Scuze de dublu-post
                          Last edited by barbuoctav; 22 March 2012, 22:47. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Stiu ca nu am mai postat de mult timp, sper rusinea mea dar nu am avut timp.Intre timp am schimbat jantele cu caucicurile de iarna cu cele de vara, poze maine.Si azi noapte la ora 00:30 am facut si eu frumosul numar de kilometrii fara nici o problema, Multumesc Lui Dumnezeu.Sper sa ma mai tina cel putin un zero in coada
                            Attached Files

Comment

Spre rusinea mea nu am mai postat de foarte mult timp pe forum la aceasta sectiune Timpul nu prea ma lasat.Ieri am reusit sa vopsesc si eu etrierii si tamburii si am facut si o micro sedinta foto alaturi de un colegul Connex din Logan Club Pucioasa, salutare mestere
                              P.S. Scuza-ti mizeria
                              Attached Files

Comment

bineee..bravo octav..spar ca le-ai facut su sparay dinala bun...care tine..hai spor numai bine
                                sigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google