If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
mdap se pare ca asa e, aveti dreptate, pot sa spun ca sunt "norocos"
chiar azi am masurat si primeste tensiune in momentul in care pun contactul(12v), deci e spre bine, mai lipseste kit-ul de incalzire si o zi cu soare sa il pun
ms ciprianeduard
saptamana ce tocmai a trecut a lasat in urma ceva modificari la Pick-up, si anume am mutat butonul de reglat farurile mai sus pentru a face loc statiei(prin gaurile ramase de la buton am tras firele si antena pt statie) si e destul de ok pozitionata asa (mai ales ca nu mai sta intre scaune)
urmeaza si poze cu statia in noua ei pozitie, sper pana deseara sa apuc sa le pun
Ar fi frumos sa initiem un concurs de sigle,gen armata americana(vezi navy seals,sau us marines),cu logan club mcv squad sau pick up squad;aberez desigur dar cred ca ar putea iesi citeva stickere reusite.
ar putea fi interesant , dar de moment ce suntem doar 2...nu cred ca ar avea farmec
oricum putin ar fi cei care ar cumpara un pick-up mai mult de dragul distractiei decat de exploatat
oricum si mie imi e greu sa exploatez masina cum ii vad pe altii care au la firme pick-up
cu atit mai mult ati fi speciali ,ca sinteti doar 2.In orice caz ,si cu stickere si fara,sinteti speciali, ceea ce faceti si cum faceti,va face sa fiti speciali, felicitari la amindoi si spor la treaba in continuare
ms cipo, suntem speciali pentru ca fiecare abordeaza alt stil in primul rand si in al doilea rand pentru ca am ales o astfel de masina, multi doar exploatandule la maxim(vedem peste tot papucuri rupte de carat greutati), dar asta e fiecare face ce stie cu masina lui
in weekend-ul ce tocmai a trecut am implinit si noi 60000km(fara pb, doar termostatul in iarna asta) si masina a prmit cadou senzori de parcare cu disply in oglinda(dupa montare pun si poze)
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment