Ai montat banca radul 3?
Un Nou Proiect "VYP"
Collapse
X
-
Originally posted by vyp75 View PostAstept opinii in legatura cu sonorizarea masinii, fiind breack ce-mi recomandati ca subwoofer?
Daca iti cumperi statie si iti montezi instalatia putem incerca wooferul meu la tine sa iti faci o idee cum s-ar auzi .
Ce am mai obervat eu cu BandPass-ul este ca nu mai vibreaza asa mult tabla pe masina , comunicarea difuzorului cu exteriorul se face numai prin portul de reflex,deci se misca mai putin aer in portbagaj si in masina se aude f bine si clar.
PS: ce am zis eu mai sus e vorba de cutii stoc facute de producator, daca vrei bass gen cum are Septi in Golf , sau chair mai mult, atunci iti trebuie o cutie mai voluminoasa si un difuzor cam de 300 W RMS sa miste tabla pe LoganLast edited by Bad_Wolf; 8 June 2012, 14:59.sigpic
Comment
-
Pentru ca s-a pus praful, iata si cateva poze cu masina in starea actuala.
In functie de finante urmeaza si altele.Attached Files- 1-2.jpg (85.7 KB, 848 views)
- 2-3.jpg (82.1 KB, 835 views)
- 5-2.jpg (83.8 KB, 832 views)
- 7-3.jpg (102.6 KB, 838 views)
- Ceasuri 2.jpg (54.8 KB, 833 views)
- Consola 1.jpg (56.6 KB, 557 views)
- Plafon 1.jpg (42.1 KB, 486 views)
- Satelit volan 0.jpg (73.2 KB, 486 views)
- Usa fata 1.jpg (94.3 KB, 523 views)
- Usa spate 1.jpg (81.8 KB, 516 views)
Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).
Comment
-
Manerul ala de la usa din spate nu sta bine acolo, adica nu se combina bine cu usa si sta nitel aplecat catre inainte.
Cred ca o sa mai faci si ceva la bara fata/spate deoarece linia pragurilor este cu mult sub linia barelor.real power..... diesel power by
Comment
-
frumos ....imi place masinuta si jantele ii dau alta forma
felicitati si spor la modificari in continuaresigpicMy black ride....http://www.loganclub.ro/forum/my_83_...5.html?t=42435
Comment
Comment