If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Nenea , goneai azi dinspre Sinaia spre campina pe la 10-11:00 dimineata?
am vazut un mcv cu husa neagra la capota ca a ta , si cu stikerele lipite in acelasi stil. doar atat.
pai chiar ca eram eu dar nu prea goneam ,ca aveam pe gipiesu de nevastamea ,am ajuns la mare ,dupa ce am trecut cateva vaduri de apa prin poiana marului ,........cred ca asa murdara nu o fost niciodata ,sunt in concediu............
multumesc de aprecieri,dar mi se rupe sufletul cand ma gandesc ca sta in fata vilei,murdara la max,dar asa va fi in concediu.............ura si la mare.
un ultim group de imagini cu mcv -ul,aproape curat ,ca si elemente noi adaugate ar fi ......ornamentul ptr. capota si aparatorile de vant aplicate pe panoul usii, multumesc colegilor ptr . imagini si lui hriberiu ptr. operativitate .in viitorul apropiat o dotez cu remorca ptr. transportul motoarelor de cross si atat..........
nu ti-ai pierdut spiritul de obs. intradevar avea alte nr. dar astea de fapt au fost pe vechea mea masina ,o dacia 1320 neagra ,care intre timp am radiat-o si mi-am recuperat numerele,de la neagra mi se trage BLACKUFO...............
numerele am vrut sa le pastrez dar mi-au fost cerute si ........fara cuvinte ,sau dus inca 40 de lei ,na ce sa facem ,la toti ne este ingrozitor de greu ,o fost o adevarata odisee episodul cu numerele ,poate am ocazia si iti poveste toate cele patimite cu baietii de la serviciul de inmatriculari.........
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment