Incerc sa ma afirm si eu cu MCV, bine este a doua masina marca logan ,deci este luata la mana a II-a de la mitty din cluj, am sa incerc sa postez cateva imagini cu MCV cand era inca a lui mitty dupa care am sa postez cateva imagini de cand o am eu........Mitty iti cer aprobarea si scuzele de rigoare ptr. Pozele postate de mine , si care iti apartin ,.......Scuze ptr. Calitatea imaginilor dar sper sa rezolv si problema asta , anul asta.........
Mcv Rosu Passion
Collapse
X
-
Primele trei imagini sunt de cand o avea mitty, dupa care a incaput pe manuta mea ........Si tot cate ceva ii pun dar pe rand ca sunt si alte prioritati care nu suporta amanare,modelul este LOGAN MCV 1,6 cmc , 90 cp,7 locuri..........
-
Contribui si eu cu cateva poze, al minunatului MCV rosu, facute la ultima intalnire logan club Sibiu din 28 iunie 08.Intalniri LC SB sambata ora 17 Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO)
Comment
-
Din punctul meu de vedere sunt multumit de cum merge ,parerile sunt imapartite de cp pe care ii avem ,la motoarele de 1,6 ,ma batea odata gandul sa ii mai pun cativa caluti dar de cand o am, am incercat-o in toate modurile , incarcata, goala ,depasiri ,plecari in tromba ,eu zic ca imi ajunge,caii, am trecut de varsta in care credeam ca sunt cel mai tare din parcare sau de pe sosea ,la masa mcv si la consumul care il are nu am prea multe pretentii, sper sa imbatranesc alaturi de ea si de voi dragi forumisti......Toate cele bune , multumesc de imagini veleriu61
Comment
-
Originally posted by SUPERCAR View PostEsti multumit de cum trage masina cand e incarcata,iti ajung 90CP?...Nu era mai bun un diesel(aveai si cuplu mult mai mare si consum mult mai mic)
oricum frumoasa masina...
dar ce scrie pa partea cromata de sub capota???
ce ai pus sub grila?Proiectoare?
stalpii negri unde i-ai facut?
sigpic
Comment
-
Sa il stapanesti sanatos!
E un Ambiance cu 5 locuri?
Comment
-
dada am avut placerea sa o avem si prin cluj. Era misto pacat ca a dat-o era singurul MCV)LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Originally posted by SoNyKeL View Postda ce ma 1.6 16v nu mergea/??
oricum frumoasa masina...
dar ce scrie pa partea cromata de sub capota???
ce ai pus sub grila?Proiectoare?
stalpii negri unde i-ai facut?
Comment
-
Originally posted by KeanuRev View Postdada am avut placerea sa o avem si prin cluj. Era misto pacat ca a dat-o era singurul MCV)
Comment
-
Originally posted by Alex21 View PostArata super marfa cu jante !..Ahh..Si culoarea, da..Iubesc culoarea rosie.
Comment
Comment