If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
cu scuzele de rigoare ptr.colegii la care nu ii place chestia de pe capota .....mie unu imi place chiar fff.mult ,momentan am sistat investitile in mcv ,avem o jucarie noua ,de asezat rinichii la locul lor ......
multumimi de aprecieri.
multumesc de aprecieri ,momentan pompez banii care ii prind in samurai ,sper sa nu fie gelos mcv=ul ,promit ca .......odata cu venirea primaverii sa-si primeasca aportul meu financiar si mai vedem noi......
orasul meu a castigat o finantare uriasa ptr. refacerea sistemelor de cacalizare,aductiunea apei ,refacerea a 90 % din arterele principale ,data finalizarii proiectului este 2012,deci samuraiul ma v-a ajuta sa am grija de mcv ,va fi un santier imens ,asa ca va sta mai mult la pastrare si binenteles curat,atat cat se poate.
Da mah...ca asta era important!
Cand iti mai vedem si noi "roscata" ? Ca ne este dor de ea...sau de proprietar...sau de cornulete....nici nu mai stiu......Ideea e ca ne este dor de voi!
Ca, azi M-AM uitat lung in zare "doar- doar" apare...dar......SURPRIZA....nu a venit!:
Spor la treburi domnu...
Acum este de inteles Sorine omul locuieste la aproape 100km distanta .
Salutare Dane ia spune ai inscris masina la vecini????
Cand ne vedem sti tu ca te astept cu sampania.
Eu stiu dar asta este hai sa facem o intalnire la Agnita si ai sa vezi pe Dan al nostru cum o sa fie prezent,ia stai pai tu parca erai dator cu niste poze la tine la my Ride acum arunc o geana .Dane noi glumim stai linistit ca nici eu nu stiu cat adevar este.
sincer mi si rusine sa dau cu ochii de voi, nu pot spune ca am inceput anul prost sau l-am terminat pe celalalt prost , cert este ca dupa doua drumuri in bulgaria mi-a secat card-ul in asa fel de nici verificarea nu am reusit sa o fac la mcv. incerc sa rezist pe baricade cu toate platile de sfarsit si inceput de an ,deocamdata mergem inainte ....... mi-ar fi placut sa vin ,sa sarbatorim ,dar ........nu s-a potrivit .la multi ani clubului , la multi ani tuturor posesorilor de logan , la multi ani forumistilor ,mcv-istilor, sibienilor si berlinistilor .ma revansez eu .......noi,pardon .
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment