Salut , in primul rand , multumesc celor care au postat masinele cu ce inbunatatiri au facut la ele , si eu am avut posibilitatea sa-ma inspir . Prezint cu mare placere masina mea de treaba , Logan MCV 16 - 16 v 2007 74 000 km cumparata la 65 000 anul trecut in Decembrie
Bc-o7-hco Exterminatorul
Collapse
X
-
-
-
Da ,voi veni . unele inbunatatiri pe care le-am facut , este in primul rand instalatiea de gaz la baeti din buzau si ideea mea cred , ca nu am vazut la alt cineva, este doua locase pentru pentru echipament montate in spate la geamuri , nu prea se vad in poze dar am sa fac alte poze doar cu ele , pentru mine sunt perfecte .
Comment
-
Ce se vede? Par portocalii în poza, da în realitate is rosiiAttached FilesLast edited by 77sky; 13 May 2014, 14:35.
Comment
-
Frumos , cred ca am sa incerc si eu . Pun poze cu locasele ,
Comment
-
Multumesc si mutumesc tuturor pentru toate informatiile primite , datorita lor am cumparat MCV si se potriveste perfect pentru treaba pe care o prestez atat prin oras , are un consum de 7,7 % si in afara , un consum de 6,5 % GPL . Va spun ca simt o creste a vitezei si parca este mai agil pe gaz fata de benzina .
Comment
-
Am fost si am intrebat daca trebuie scris si in certificat a instaliei GPL si e obligatoriu, cost circa 40 ron , nu inteleg de ce in alte orase din tara, nu e obligat iar aici e " Obligatoriu "
In bunatatiri facute la masina , ar mai fi : cheder intre portiere unul mare de Daster si unul mic sa acopere toata zona , capota foliata, inscripionata si antifonata , am lipit pasla la grila sa nu mai intre praf , frunze si alte ganganii, foliat stalpi si gamurile din spate , am sa pun mai multe poze .
Comment
Comment