If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Astazi este a treia zi de cand este masina la mine si nu am rezistat fara sa demontez ceva am scos consola sa montez medianav. Am observat ca Ambiance nu are deloc cabluri pentru difuzoare spate, trebuie trase din mufa care intra in aparat pana in usile spate sau pana la mufele din stalpi si difuzoarele legate la acele mufe din stalpi.
Montat cheder la motor.
Medianavul 720 ron cu antena si transport.
Feicitari de achizitie , insa cand ma gandesc la acest motoras pe aceasta caroserie , cand o sa ai portbagajul plin de lucruri plus 5 persoane in masina + sa mai dai drumul si la AC !! nu o sa fie asa de amuzant .
sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?
Masina am luat-o strict pentru naveta, defapt in prima faza am vrut sa iau un sedan chel la 5200 euro.
Am luat break pentru ca imi plac si au mai multa stabilitate. Pentru drumuri lungi am tot un break de 131 cp dotat cu climatronic pe care nu il folosesc si de aceea nu am pus AC la dacie.
Eu ma descurc foarte bine cu 75CP, merg mai mult singur in masina si prea putin o sa vada bagaje sau incarcatura.
@prometheus de AC nu imi fac probleme ca nu am asa ceva pe masina
Operatiunea folia s-a efectuat cu succes.
Am ramas cu 17% transparenta pe spate si 73% pe laterale fata.
Montajul a durat 3 ore, au demantat geamurile din usi si totul a iesit perfect.
Cost 470 ron cu certificat de conformitate, timbre si garantie 5 ani.
LLumar este una dintre cele mai căutate maărci de folie auto şi arhitecturală în lume. De 60 de ani pe piaţă. Reţea naţională profesională de aplicatori.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment