Montat cotiera. Destul de usor de montat, nu a trebuit sa demontez scaunele. Am facut o taietura de 5cm in mocheta ca sa ajung la surubul de pe partea soferului care prinde frana de mana.
MCV II Ambiance FDR
Collapse
X
-
Originally posted by fdr_ro View PostCei de la Dacia mi-au trimis consola centrala conform fisei tehnice a versiuni Ambiance.
Putin updrade.
am trimis si eu astazi un mail la vocea clientului referitor la faptul ca, conturul consolei centrale nu are aspect de crom satinat - asa cum scrie in Fisa tehnica.
Sunt curios ce raspuns primesc. Din cate am inteles tu ai primit toata consola ? Au recunoscut greseala usor sau ai dus munca de convingere ?
Comment
-
Inca nu am primit vreun raspuns de la ei, dar am observant ca in prezent au schimbat fisa tehnica - la ambiance apare ca doar aeratoarele si inelele de la bord trebuie sa aibe aspect de crom satinat - inainte scria si de conturul consolei central.Last edited by 77sky; 6 February 2015, 09:23.
Comment
-
Am reusit sa montez aparatorile pentru noroi, cele de fata au trebuit decupate.
Comment
-
vad ca, le-au montat ok
am incercat si eu in promotie dar nu ai cu cine in service unde am mers eu......erau montate cu cca.2 degete in afara masinii
respectiv buza de la apartoare era in exterior 2 degete............drept urmare cand am vazut tigania le-am dat jos si am plecat
NU AM PLATIT TIGANIA
asa ca esti norocosNiciodata nu te certa cu un idiotu.Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!!!
Comment
Comment