If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Daca tot este cald afara am inceput sezonul de "bricolaj"la masina,mai exact am montat aparatorile de nori (multumesc colegului Midnight de la VS pentru aparatori), Sambata uremaza farurile si oglinzile in limita timpului disponibil....
Una calda,alta rece!
Daca se tot apropie week-end-ul ne apregatit si noi una spalata si coafata ,una de dauna totala
Bine ca nu este mai rau!
Pe scurt in drum spre CS in fata noasta a intrat un BMW care a depasit pe linie continua,a intrat in coloana si afranat brusc fix in fata
Batranu era la volan frana si a tras dreapa unde a lovit un damb de pamant si hop de o parte dupa care tarasiiiii cca 2 m,
eu putin zariat pe maine,batranu mana scoasa din umar(pus la loc la urgenta)21 de zile de "carpace" este intr-un corset nebun de gips
Bine ca nu a fost mai rău. Bănuiesc ca jigodia cu BMW a ajuns la politie
NU a ajuns! nici macar nu a oprit .....stim doar numarul MH....+initiale ,se fac inca cercetari pentru depistarea individului.
Trebuiesc verificate camerele de pe drum asa ne-au spus de la politie chipurile la intranea in caransebes sun ceva camere de monitorizare trafic.
jonnie007
Dac chiar de acolo sunt achiztionate .....calitate superioara a materialelor,lucratura (si nu fac reclama, asta este adevarul).
Ampt
Multumesc mult!
Treaba este cam naspa ...probabil necesita o "mica" operatie ceva fragnete de os...vedem astazi la RMN.
ten
Doar 2m am mers pe lateral nu am avut viteza,deja a apucat sa franeze cca.70km/h.
In 11 luni de cand o am am ajuns la 22022 km
Per ansamblu sa spun sunt multumit de ea cu toate peripetiile pe care le-am avut cu Dacia.
Maine la ora 8.00 programare la Nord pentru :
1.la inchiderea usilor spate (stg+dr ) vibreaza ceva, ba chiar face si rezonanta in caroserie....uneori si la haion
2. la schimbare din faza scurta in lunga (doar dupa o functionare masiva gen cca1 ora de scurta) raman orb mai exact taie tot...trebuie sa revii pe scurta .
3. trepidatii masive la rece respectiv cald(mers in coloana ) la plecare de pe loc, plus sunet ciudat cand urci cate o bordura sau vrei sa pleci din rampa.....ambreiajul ecologic nu face fata !
4.zgomot/trepidatii in volan la trecerea peste sine de tramvai/tren/denivelari ....probabil caseta !
Pozele promise cu farurile si oglinzile abia maine dupa ce vine de la constatare si remediere ce se poate pe loc
Nu le-am montat inca sa nu aiba motive sa ma enerveze mai rau la ei ma pot astepta la orice!
Sunt in stare sa imi spuna ca, blocul stricat din cauza farurilor de Sl10)!
Probabil ca,nu vor rezolva mare lucru maine decat zornait din usi spate......banuiesc/sigur pentru restu cer acord fabrica pentru bloc de lumina ,cat despre ambreiaj,caseta comisie
E bine si asa !
Niciodata nu te certa cu un idiotu.Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!!!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment