Au reinceput sa mai sune, dar dupa ce se asigura ca au facut treaba buna. M-au sunat de 2x, desi la ultimele interventii nu mai avea curaj sa sune. Inca mai astept inlocuirea unui cheder (comanda in asteptare de aproape 4 luni). Saptamana aceasta se aprovizioneaza centrul de piese de schimb, cu produse din Franta.
MCV II Laureate AbC
Collapse
X
-
Fix acest raspuns l-am primit si eu de la V.C. cu 30 de zile .....dupa care am inceput eu cu bubuiala si uite ca,conducta a aparut de urgenta
Acum depinde si cum se trateaza porblema cu ei!Niciodata nu te certa cu un idiotu.Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!!!
Comment
-
Adevarat,acum ti-am spus(si lui Razvan) depinde cum tratezi cu ei .....daca se face presiune atunci incep si eu sa urgenteze treburile prin "ograda lor"
Daca stai calm atunci dureaza "x" luni ,nu zile ! !Niciodata nu te certa cu un idiotu.Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!!!
Comment
-
Am revenit si cu poza(datoria)Attached FilesNiciodata nu te certa cu un idiotu.Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!!!
Comment
-
Gata am pregatit "Gargaritza"de concediu ulei schimbat am trecut definit pe Elf 5w30 Fulltech,filtru ulei,aer,polen, filtru de motorina(cartus) nu l-am schimbat il fac la revizie 40.000km
Filtrele dupa 9500 km arata destul de rau,am facut si un schimb de ulei "intermediar" pentru siguranta....70% am mers numai in oras ( Mobil 1 Esp 5w30, stiu nu respecta Rn0720)
Aceasta mini revizie a fost efectuata de mine cu piese de origine.
Traseul pe care plec este urmatorul:
Bucuresti - Pitesti - Craiova - Turnu Severin - Resita - Timisoara - Arad - Deva - Alba Iulia - Sighisoara - Sinaia - Ploiesti - Bucuresti
Acesta este traseul initial acum ramane de vazut ce se adauga la el .....suntem 2 soferi.
Poze postez la intoarcere.Last edited by bobbyred; 2 October 2015, 16:36.Niciodata nu te certa cu un idiotu.Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!!!
Comment
-
Crs. Sandel
Circuitul il stiu de ceva anii si crede-ma multi la numar (prin acele parti am rude) acum merg cu cine....cat despre ploaie nu ne speriem!
Ampt
Mersi mult!
Astazi am montat si ultimul filtru de care imi era cel mai "scarba" cel de polen, plus o igienizare de toamna ,spuma chiar si-a facut treaba maxim.
Am si ceva poze cu operatiune,maine revin cu ele inainte de plecareNiciodata nu te certa cu un idiotu.Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!!!
Comment
Comment