Tot adunam, incalziri locuri spate, suporti butoane laguna 2, bricheta pentru portbagaj.
Vyp's Garage - MCV Stepway
Collapse
X
-
opturatoarele le gasesti pe forum, pe ocazii, olx sau la dealer.Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).
Comment
-
Intrebare: am primit telefon de la dealer, au o oferta la casco, 50% reducere la polita casco pe primul an suportata de dacia, daca o inchei luna aceasta. Cine a mai avut casco prin dacia si daca se renteaza?
Multumesc.Last edited by vyp75; 24 September 2017, 20:34.Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).
Comment
-
Am achizitionat si amvelope de iarna daca dacia pivreaza masini iarna cu amvelope de vara ce sa faci, o cheltuiala in plus.Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).
Comment
-
Originally posted by vyp75 View PostCine a mai avut casco prin dacia si daca se renteaza?
Multumesc.
Comment
-
Originally posted by vyp75 View PostIntrebare: am primit telefon de la dealer, au o oferta la casco, 50% reducere la polita casco pe primul an suportata de dacia, daca o inchei luna aceasta. Cine a mai avut casco prin dacia si daca se renteaza?
Multumesc.Logan GPL 1.4
Comment
-
Originally posted by vyp75 View PostAm achizitionat si amvelope de iarna daca dacia pivreaza masini iarna cu amvelope de vara ce sa faci, o cheltuiala in plus.
Eu am luat anul asta Cross climate Michelin si la revedere 5 ani. Senzatie anvelopele. Mi s-a acrit sa merg la schimbat de roti. La cata zapada avem noi pe an cca 2-3 zile nu se merita. Si atunci o lasi in parcare.Last edited by Archangel80; 26 September 2017, 14:56.
Comment
-
Ce simpatic esti....LOL. Stii tu ce face fiecare?
Eu in 6 ani sunt la al3lea set de anvelope. Tu? Mai ai pana la sarma? Merge si cu sarma scoasa, stai linisti.Last edited by Archangel80; 27 September 2017, 09:32.
Comment
-
Mitica...ia pune mana mataluta si vezi ce fac cross climeturile. Si apoi da-ti cu parerea...;). Spor.
Nu-i pentru oricine. Un cross climate face cate 3 anvelope de iarna Shao lyn sau Nan Kang gang bang.Last edited by Archangel80; 28 September 2017, 10:57.
Comment
-
Buna, eu zic sa intram on topic.
Am primit vesti spre surprinderea mea, masina a ajuns astazi in curte la dealer desi termenul de livrare era 19.10, deci se poate.
Intre timp am achizitionat multiplexor si o tavita portbagaj.Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).
Comment
Comment