Vyp's Garage - MCV Stepway
Collapse
X
-
Originally posted by gabrieln1960 View PostFelicitari pentru masina si sa o stapanesti sanatos!
Am si eu cateva intrebari pentru tine:
1. De unde ai luat covorasul pentru tunelul median spate?
2. De unde ai luat multiplexorul si cat costa?
3. Stii daca carenajele pentru rotile spate se potrivesc la Sandero Stepway?
4. Avem vreo posibilitate sa vedem temperatura motorului la masinile noastre?
Am un Sandero Stepway 2 0,9 TCe cu Easy-R.
2. De unde ai luat multiplexorul si cat costa? - forum sau olx/ocazii, 200-300ron
3. Stii daca carenajele pentru rotile spate se potrivesc la Sandero Stepway? - teoretic daIntalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).
Comment
-
Intrebare: jante pe 17 sau 18, acuma sunt pe 16, concave, spite model racing, 5 spite late?
Pareri?Attached FilesIntalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).
Comment
-
Inlocuit becuri plafoniera cu modul leduri.Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).
Comment
-
Am montat si priza din portbagaj, direct de pe baterie prin siguranta, pentru lada frigorifica, etc.Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).
Comment
-
Montat carenaje spate de logan, achizitionate de la novline.Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).
Comment
-
Felicitari pentru modificari. Multumim ca ne dai idei di nou. Totusi as vrea sa imi spui te rog cat te-au costat carenajele pe spate si priza 12V din portbagaj. Priza 12V de unde ai luat-o? Ai pus siguranta pe cablajul prizei sau ai trecut firul prin panoul de sigurante? Multumesc, ti-am pus cam multe intrebari :-).
Comment
-
Se poate si prin tabloul de sigurante, sunt pozitii libere, trebuie doar papuc pentru iesirea din bloc, eu am pus direct pe firul tras de pe baterie.
Priza a fost moka, am demontat-o de pe un renault laguna 2 si am luat-o cu tot cu mufa.
Daca sunt doritori ma interesez daca mai are baiatul, probabil pe la 15-20 lei da prizele cu mufa, eu sunt prieten cu el si nu am platit.
La carenaje la montaj, am demontat semicarenajele de fabrica pentru un montaj mai usor, merg lasate si acelea dar e mai complicat, trebuie taiat din carenajul nou si nu merita.Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).
- Likes 1
Comment
Comment