La mine pe masina cu amvelope de 195 latime, permite maxim et32 fara sa umblu la aripa, tu daca nu ai stepway atunci poti taia urechea aceea de prindere pentru ornamente si aia este de circa 5-7mm latime, astfel i-ti permite un et mai mic ci inca 7-10mm. Ce et ai acuma de fabrica, ce latime la amvelopa si ce distanta intre amvelopa si aripa?
Vyp's Garage - MCV Stepway
Collapse
X
-
Originally posted by Marius Ile View PostAm tot un stepway, cu exact aceleasi jante cu ale tale de fabrica
Trimis de pe al meu SM-J710F folosind Tapatalk
Si de vara de aliaj cu et35
Trimis de pe al meu SM-J710F folosind Tapatalk
Trimis de pe al meu HUAWEI RIO-L01 folosind Tapatalk
Comment
-
Totul tine de pretentii si de ce vrei sa faci, nu pot spune exact.
Caut 4 distantiere de 10mm grosime, ma poate ajuta careva, e plin netu de 20mm dar nu gasesc de 10mm deloc, cu gaura de 60.01, pentru logan?Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).
Comment
-
Montat suport ochelari. Necesar ceva adaptari, schimbat urechi prindere intre ele si mici reglaje.Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).
Comment
-
Da se poate folosi masina zilnica, dar eu nu am nevoie, in functie de cum folosesti masina, asa alegi si configuratia la sistemul de perne.Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).
Comment
-
Am reusit sa fac rost de inele de centrare, azi am montat jantele de vara, atasat poze cu cele de iarna si cele de vara pentru comparatie. dupa masuratori pe fata i-mi permite un distantier de 5mm iar pe spate unul de 10mm, amvelopele de vara sunt cu 2cm in diametru mai mici decat cele originale. original 205/55/16, cele de vara 195/45/17.
Pareri?Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).
Comment
Comment